TERMS OF SERVICES | Close it

Logo

Cosul meu

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Ai adaugat produsul!

Yale electromagnetice

   

Articolele de la 1 la 12 din totalul de 49

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filtre

   

Articolele de la 1 la 12 din totalul de 49

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filtre

Yale electromagnetice

Intr-un sistem de control acces, Yalele montate in zonele de acces sunt deosebit de importante, deoarece acestea despart zona protejata de zona neprotejata. In momentul in care optati pentru Yale, trebuie sa va asigurati ca acestea sunt de cea mai buna calitate, ca sunt compatibile cu sistemul de control acces pe care il detineti si ca pot fi achizitionate la un pret bun.

Aveti de ales intre Yale electromagnetice cu memorie mecanica si contact normal, ce se gasesc la preturi mai bune, care nu depasesc 100 de lei, sau Yale electromagnetice cu contact magnetic, care desi sunt ceva mai scumpe, ofera o siguranta mult mai mare pentru cladirea vizata.

Este foarte importanta forta de blocare pe care o ofera Yala si de asemenea, tipul de inchidere.

Inainte de a achizitiona o Yala, trebuie sa va asigurati ca aceasta este compatibila cu sistemul de control acces de care dispuneti. In cazul in care nu stiti cum sa faceti asta, va stam la dispozitie cu sfaturi si cu informatii despre aceste sisteme si despre Yale si va oferim recomandari despre ce anume trebuie sa achizitionati, in asa fel incat sa faceti cea mai buna alegere, la cele mai bune preturi.