TERMS OF SERVICES | Close it

Logo

Cosul meu

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Ai adaugat produsul!

Videointerfoane analogice

   

Articolele de la 1 la 12 din totalul de 28

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Filtre

   

Articolele de la 1 la 12 din totalul de 28

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Filtre

Videointerfoanele analogice 

Videointerfoanele analogice reprezinta acele modele la care postul interior si cel exterior sunt conectate prin intermediul unui cablu. Videointerfoanele ofera pe langa clasica functie a interfoanelor si posibilitatea de afisa imagini cu persoana care doreste sa intre in cladire. Astfel, posturile exterioare sunt dotate cu camere video iar posturile interioare cu ecrane LCD. Atat posturile interioare cat si cele exterioare se regasesc intr-o gama foarte variata de modele in functie de producator si de performantele pe care acestea le ofera (calitatea imaginii, calitatea sunetului etc).

Astfel de echipamente se pot instala cu succes la orice usa de acces la care se doreste restrictionarea accesului cum ar fi: intrarea intr-un bloc, poarta unei locuinte,  intrarea intr-o cladire de birori, etc. Acestea se comporta exact ca un paznic: interzice accesul in cladire persoanelor care nu au dreptul de a intra.  Din acest punct de vedere montarea unui astfel de kit videointerfon este mult mai rentabila decat angajarea de paznici pentru restrictionarea accesului; cheltuielile se fac o singura data se beneficiaza de protectie ani la rand.

Pentru o compatibilitate maxima intre posturile de interior, posturile exterior si celelalte componente necesare pentru montarea unor videointerfoane, va recomandam sa luati legatura cu personalul SKUT.ro.

Deasemenea va punem la dispozitie kit-uri videointerfoane. Acestea sunt pachete complete care contin toate componentele necesare unui videointerfon.