TERMS OF SERVICES | Close it

Logo

Cosul meu

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Ai adaugat produsul!

Videointerfoane

   

Articolele de la 1 la 12 din totalul de 82

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filtre

   

Articolele de la 1 la 12 din totalul de 82

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filtre

Videointerfoane

Sistemul de videointerfonie integreaza atat functia clasica a unui interfon – care ofera posibilitatea unei persoane aflate in interiorul unei locuinte/ cladiri de birouri sa comunice si sa permita accesul unei alte persoane din exterior- si cea de camera video, prin care persoana poate sa identifice vizitatorul cu usurinta pe un monitor.

Avantajul primordial al acestui sistem consta in faptul ca cele doua persoane pot comunica in siguranta, fara a fi necesara o interactiune fizica. Totodata, acest sistem – care repezinta cel mai inalt nivel al tehnologiei in domeniu- ofera o imagine clara a vizitatorului si da posibilitatea proprietarului sa decida cine intra si cine nu intra in cladire. Videointerfonul poate fi montat atat la intrarea unui bloc, la poarta unei case, la usa unei gradinite sau chiar la parterul unei cladiri de birouri, astfel ca, in functie de model, un astfel de mecanism poate sa inlocuiasca chiar un paznic. Videointerfonul este un sistem recomandat atat persoanelor fizice, care vor sa asigure un nivel mai ridicat al sigurantei locuintei, dar si persoanelor juridice care, pe langa cresterea nivelului de securitate din cladirile de birouri si/sau unitati de productie, pot sa-si reduca cheltuielile cu personal, in special cu angajatii de la paza. Sunt disponibile atat kituri videointerfon, care contin si monitorul interior, dar si camera exterioara, cat si pachete care contin doar postul interior sau cel exterior.
Cele doua elemente principale ale unui kit videointerfon sunt unitatea exteriora (care include si camera video) si monitorul pentru interior. La aceste doua piese care alcatuiesc videointerfonul se adauga o yala electromagnetica la postul exterior care poate fi, in functie de preferinta utilizatorului si de nevoile sale, integrata sau aplicata. Totodata, daca sistemul este instalat la intrarea unui bloc sau complex de birouri, acesta vine si cu o tastatura numerica astfel ca fiecare apartament/etaj are alocat un cod sau un numar pentru a putea fi contactat. Unitatea exterioara poate fi, in functie de model, si rezistenta la conditiile meteorologice nefavorabile. Aceasta unitate contine camera video cu vedere pe timp de noapte, un microfon, butoanele pentru tastarea codurilor in functie de numarul de utilizatori, o tabela cu numele locatarilor/ departamentelor de pe fiecare etaj si acea yala electromagnetica. Monitorul din interior al videointerfonului asigura vizualizarea persoanei din fata unitatii exterioare si are ca functii principale deschiderea portii sau usii pentru a permite accesorul vizitatorului, comunicarea cu acesta fie prin intermediul receptorului integrat, fie prin handsfree. Totodata, acest sistem permite reglarea volumului si modificarea soneriei. In functie de model, un videointerfon poate avea si functia de aprindere a luminii pe casa scarii.

Pentru cei care doresc sa isi cumpere componentele separat, pentru postul exterior noi propunem un videointerfon DRC. Acest videointerfon este ideal pentru zona exteriora. Camera este incorporata intr-un sistem de tip pinhole cu raze infrarosii (utile indeosebi in conditii de luminozitate scazuta), iar dispozitivul in sine este aplatizat, astfel incat sa nu iasa foarte mult in evidenta si este mai putin afectat in timp de conditiile meteorologice nefavorabile.La interior, recomandam un monitor de 5 inch (adica o diagonala de 12,7 centimetri), care ofera imagini color si este util nu numai cladirilor mari, ci si apartamentelor. Eficienta lui consta in faptul ca imaginea poate fi vazuta de la departare, iar timpul in care persoana se deplaseaza pana la monitor este practic anulat. Un kit poate permite montarea a doua camere video si a doua display-uri, aceasta functie facandu-l ideal pentru compexurile de birouri, dar nu numai.Insa pentru cei care vor sa scape de rutina cautarii unui monitor si a unei camere video care sa se completeze reciproc, ideal este un kit videointerfon.

Kitul poate contine un post interior (adica monitorul), suport pentru acesta, un post exterior ( cel care include camera), protectie impotriva ploii si a zapezii, cabluri (inclusiv cel pentru deschiderea portii), dar si carduri si un adaptor de tensiune pentru alimentare. Postul exterior are camera color, ID card reader incorporat, este rezistent la apa, inghet si praf si are dimensiuni reduse, ceea ce il face ideal pentru orice casa. Postul interior dispune si de handsfree, buton de deschidere a usii/ portii, un buton pentru monitorizarea exteriorului cladirii si un buton destinat inceperii convorbirii. Totodata, acesta are mai multe sonerii care pot fi schimbate, se pot ajusta culorile si luminozitatea monitorului.
Puteti vizualiza persoana care vine in vizita fara a incepe discutia cu el si fara a-i permite accesul in cladire. Imaginile de pe videointerfon pot fi stocate o perioada mai indelungata de timp, capacitatea acestuia putand ajunge la peste 100 de imagini care contin si data si ora la care vizitatorul/ angajatul a sosit.