TERMS OF SERVICES | Close it

Logo

Cosul meu

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Ai adaugat produsul!

Usi garaj

   

1 Articol(e)

Filtre

   

1 Articol(e)

Filtre

Automatizarea usilor de garaj reperzinta o solutie pentru casele moderne, acest lucuru asigura un confort sporit al utilizatorului dar si o rezistenta impotriva hotilor.

In functie de tipul de constructie al usilor , tipul de actionare al usilor de garaj poate fi diferit, acestea ar fi usi culisante, usi sectionale sau porti de garaj.

Pentru automatizarea usilor sectionale este necesara instalarea unui kit format din motor, dispozitiv de codificare pentru detectia  obstacolelor, sina preasamamblata complete, telecomanda, receptor radio, sistem de invatare a limitelor de culisare, in acest fel se obtine o solutie individualizata pentru fiecare tip de poarta, la SKUT.ro consilieri nostri in vanzari va pot recomanda tipul de kit sau de motor care se potriveste cel mai bine pentru dumneavoastra, in functie de numarul mediu de cicluri pe care usa le va face pe zi, in functie de viteza cu care doriti sa se deschida usa sau in functie de greutatea usii.

Un garaj automatizat asigura siguranta si confort, usa se deschide automat fara a cobora din masina, un confort sporit al usilor automate este in momentul in care afara este o vreme nefavorabila si nu trebuie sa mai coborati din masina sa deschideti usa sau in momentul unui act de vandalism va puteti pune rapid masina la adapost.

In mod normal sistemele automatizate pentru usile de garaj se alimenteaza de la retea, necesara fiind o putere de 230 V si un curent continuu de 24 Vdc.

Sistemul automatizat pentru usa de garaj se va allege in functie de tipul si dimensiunea usii.