TERMS OF SERVICES | Close it

Logo

Cosul meu

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Ai adaugat produsul!

UPS-uri

   

2 Articol(e)

Filtre

   

2 Articol(e)

Filtre

UPS-uri

UPS-ul este un dispoztiv care asigura alimentarea cu energie electrică a diverselor electronice, chiar si atunci cand energia este oprita. In functie de puterea sa si de numarul de dispozitive conectate, UPS-ul poate sa asigure cateva minute de energie sau cateva ore. UPS-ul poate sa ofere o multime de avantaje, eliminand riscul de scurt circuit sau de supratensiune.

Toate aparatele conectate prin UPS vor primi energie de la acesta, nu direct de la priza, ceea ce inseama ca alimentarea se va face intr-un mod uniform.

In sistemele de supraveghere video, un UPS poate sa ofere o multime de avantaje. Acesta asigura o functionare corecta a DVR-ului si a camerelor si mentine supravegherea neintrerupta, chiar si atunci cand se ia curentul.

 

Ce trebuie sa ai in vedere in momentul in care achizitionezi un UPS?

Puterea este principala caracteristica. Asigura-te ca ai o putere cat mai mare, care sa acopere necesitatile tuturor camerelor din sistemul tau.

Numarul de prize este un alt element important. Daca ai mai multe dispozitive care au nevoie de energie si protectie, atunci ai nevoie de mai multe prize.

UPS-ul trebuie sa ofere protectie la supratensiune, trebuie sa fie sigur, oferind baterie sigilata impotriva scurgerilor si trebuie sa functioneze la temperaturi variate. Dat fiind faptul ca majoritatea UPS-urile functioneaza in interior, temperatura intre 0 si 40 de grade este cea la care ar trebui sa functioneze.

De asemeea, UPS-ul trebuie sa elibereze o tensiune care nu fluctueaza si sa asigure protectie cat mai buna impotriva fulgerelor, impotriva suprasarcinii si supratensiunii.

Atunci cand alegi un UPS orienteaza-te si dupa brandul care l-a construit si de ce nu, dupa aspect.