TERMS OF SERVICES | Close it

Logo

Cosul meu

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Ai adaugat produsul!

Tastaturi

   

5 Articol(e)

Filtre

   

5 Articol(e)

Filtre

Tastaturi

Tastaturile pentru sistemele de acces control sunt deosebit de importante, mai ales cand accesul in cladirea dotata cu acest sistem, se face pe baza unui cod sau apelul unei camere sau al unui apartament se face pe baza de cod. Daca sunt pozitionate in exterior, tastaturile trebuie sa fie construite din materiale foarte rezistente, care sa suporte temperaturi foarte ridicate si foarte joase. Pentru tastaturile de interior, materialul nu este chiar atat de important.

Un alt factor important la o tastatura este modul in care sunt pozitionate butoanele. Acestea trebuie sa fie mari si este indicat sa fie luminoase, pentru a putea fi vazute perfect si pe timp de noapte.

In momentul in care achizitionati o tastatura, fie pentru ca s-a stricat cea veche, fie pentru ca doriti sa o pozitionati intr-o zona noua de acces, trebuie sa tineti cont de pretul ei, de garantia oferita si de compatibilitate. Foarte multe tastaturi sunt compatibile doar pentru sistemele de acces produse de anumite firme.

In cazul in care aveti intrebari si nelamuriri in ceea ce priveste achiitia de tastaturi pentru sistemele de acces, va stam la dispozitie cu raspunsuri de cea mai buna calitate.