TERMS OF SERVICES | Close it

Logo

Cosul meu

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Ai adaugat produsul!

Tag de proximitate

   

6 Articol(e)

Filtre

   

6 Articol(e)

Filtre

Tag de proximitate

Tagul de proximitate este o cheie de acces intr-o zona restrictionata de catre un sistem de control acces. Tagurile de proximitate sunt echipamente moderne, dotate cu un cod de bare, care pot sa fie purtate cu usurinta pe post de breloc, alaturi de cheile casei si de cheile masinii.

Atunci cand va alegeti un tag de proximitate, trebuie sa tineti cont de marimea acestuia, pentru a nu ocupa foarte mult loc in buzunar, de culoare si de compatibilitatea lui. Fiecare firma producatoare de sisteme de acces control isi produce propriile taguri de proximitate, motiv pentru care este indicat sa achizitionati tagurile direct de la firma respectiva.

Preturile pentru un astfel de tag sunt destul de mici, nedepasind cativa lei, asadar achizitia unui tag nu reprezinta o investitie.
In general, tagurile de proximitate vin la pachet cu sistemul de acces control, insa sunt sanse ca acesta sa fie pierdut sau sa fie necesare taguri suplimentare.

Spre deosebire de clasicele chei si cartele, tagurile de proximitate sunt mai elegante si se potrivesc mult mai bine la chei, putand sa joace fara probleme rolul de breloc.

Puteti sa puneti intrebari si sa ne cereti sfaturi despre tag-urile de proximitate, in asa fel incat sa faceti alegerea perfecta.