TERMS OF SERVICES | Close it

Logo

Cosul meu

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Ai adaugat produsul!

Switch-uri

   

Articolele de la 1 la 12 din totalul de 15

  1. 1
  2. 2
Filtre

   

Articolele de la 1 la 12 din totalul de 15

  1. 1
  2. 2
Filtre

Switchuri

Switchul este un element esential într-un sistem de supraveghere video cu camere IP. Denumit și switch de retea sau comutator de retea, acesta interconecteteaza camerele IP pe baza adreselor MAC. Conexiunile se fac prin mai multe metode si tehnologii, cum ar fi Ethernet, Fibre Channel, ATM sau IEEE 802.11.

De regula, switchurile destinate camerelor de supraveghere au o transmisie Ethernet si se alimenteaza prin PoE( Power Over Ethernet). Practic, tensiunea de alientare este continua si atat datele, cat si energia electrica sunt transmise printr-un singur cablu.

 

Ce trebuie sa ai in vedere la achizitia unui switch?

Achizitia unui switch poate sa fie o misiune destul de dificila. Daca vrei sa fie o achizitie buna, este bine sa te orientezi catre unul cu cat mai multe porturi, care permite o viteza mare de transfer ( de regula de approximativ 100 Mbps) si care se poate alimenta PoE. Conteaza destul de mult si memoria bufferului, dar si partea estetica, cum ar fi dimensiunile, materialul din care este realizat si modul in care este gandit.

Asigura-te ca switch-ul pe care il achizitionezi rezista la temperaturi intre 0 si 40 de grade Celsius daca este destinat interiorului si la temperaturi ce scad sub 0 grade daca il folosesti in exterior.

Trebuie sa ai in vedere si faptul ca exista mai multe tipuri de switchuri. Daca sunt catalogate dupa forma, poti descoperi switchuri montaile in rack sau nemontabile, in timp ce, dupa modul de configurare, switchurile sunt neconfigurabile, configurabile sau inteligente.

Skut iti ofera cele mai bune variante de switchuri destinate camerelor IP, in asa fel incat sa te bucuri din plin de eficienta acestora.