TERMS OF SERVICES | Close it

Logo

Cosul meu

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Ai adaugat produsul!

Surse alimentare

   

7 Articol(e)

Filtre

   

7 Articol(e)

Filtre

Surse de alimentare

O sursa de alimentare este deosebit de importanta pentru un sistem de supraveghere video, deoarece furnizeaza energie electrica tuturor elementelor din sistemul de supraveghere, asigurand un consum perfect pentru fiecare in parte si protectie superioara.

La fel ca si sursele pentru PC, cele pentru sistemele de supraveghere transforma curentul alternativ de 220 V in curent continuu de 3.3V, 5V, 12V sau alt voltaj necesar componentelor sistemului de supraveghere.


Ce trebuie sa ai in vedere la achizitia unei surse de alimentare?

Exista multe detalii care conteaza in momentul in care alegi sa achizitionezi o sursa de alimentare pentru sistemul de supraveghere:

  • Protectia pe care o ofera. De regula, sursa trebuie sa fie dotata cu protectie impotriva polaritatii bateriei, impotriva suprasarcinii, impotriva scurtcircuitului sau impotriva tensiunii;
  • Puterea. In functie de numarul de consumatori, conteaza foarte mult si puterea. Aceasta se masoara in W si poate varia destul de mult.
  • Tensiunea de iesire.
  • Dotarea cu acumulator. Un alt element important este dotarea cu acumulator sau permisiunea de a conecta unul pentru backup de energie, in momentul in care aceasta pica.
  • Calitatea carcasei. Desi aparent neimportant, materialul din care este construita carcasa conteaza, deoarece absoarbe vibratiile si decide conductibilitatea curentului. Cel mai potrivit material este aluminiul, insa se pot gasi si aliaje ieftine sau otel.
  • Numarul de iesiri. In functie de marimea sistemului de supraveghere, conteaza si numarul de iesiri pe care le are sursa de alimentare.

 

Skut.ro iti ofera o varietate mare de surse de alimentare, destinate tuturor tipurilor de sisteme de supraveghere video. Asiguram produse de cea mai buna calitate, realizate de producatori cu renume mondial in acest domeniu, care beneficiaza de garantie de lunga durata si sunt testate pentru a li se argumenta eficienta.