TERMS OF SERVICES | Close it

Logo

Cosul meu

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Ai adaugat produsul!

Suporturi pentru carcase

   

Articolele de la 1 la 12 din totalul de 19

  1. 1
  2. 2
Filtre

   

Articolele de la 1 la 12 din totalul de 19

  1. 1
  2. 2
Filtre

Suporturi pentru carcase

Suportul pentru camerele de supraveghere este extrem de important, deoarece este cel care sustine camera de supraveghere, oferindu-i stabilitate si rezistenta. Atat pentru camerele de exterior, cat si pentru camerele de interior, suporturile au un rol aparte. Atunci cand achizitionezi un suport pentru carcase este bine sa tii cont de o serie de factori:

  • Materialul din care este realizat. De regula, suporturile pentru camere sunt realizate in aluminiu sau din plastic. Cele pentru exterior sunt realizate din aluminiu, fiind foarte rezistente la intemperii si la variatii mari de temperatura iar cele de interior sunt din plastic.
  • Dimensiunea. Alege o dimensiune care sa se potriveasca cu camera din dotare. De regula, in specificatii este prezent modelul pentru care este construit suportul si sarcina la care acesta poate sa faca fata.
  • Reglajul. Este ideal ca suportul sa poata fi reglat cu usurinta. Exista suporturi simple, care pot fi reglate manual, atat pe orizontala cat si pe verticala, cu pana la 180 de grade si exista suporturi mai complexe, care asigura un reglaj electronic, de la distanta. 
  • Culoarea. Partea estetica poate sa fie si ea importanta. Culoarea suportului poate sa aiba o importanta destul de mare in aspectul total al incaperii, chiar daca suportul nu este foarte mare. Alege o culoare care sa se complteze cu piesele de mobilier si cu celelalte detalii ale incaperii.


Iti oferim mai multe tipuri de suporturi, destinate camerelor pe care le comercializam. Acestea sunt rezistente, contin toate accesoriile si suruburile de care au nevoie si pot face fata fara probleme oricarui tip de solicitare.