TERMS OF SERVICES | Close it

Logo

Cosul meu

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Ai adaugat produsul!

Software

   

1 Articol(e)

Filtre

   

1 Articol(e)

Filtre

Software

Sistemele de control acces sunt extrem de utile intr-o cladire in care trebuie sa aiba acces foarte multi oameni, dar si intr-o cladire in care este necesara protectia. Pe langa componentele sistemului, este deosebit de important si software-ul ales pentru sistemul de acces control. Acesta decide cat este de inteligent sistemul si care sunt actiunile pe care le poate indeplini.

Un software pentru acces control trebuie sa genereze rapoarte cat mai clare si detaliate, despre toate persoanele care intra sau chiar care ies din cladirea vizata, trebuie sa fie compatibil cu majoritatea sistemelor de operare de pe piata, in asa fel incat sa poata transmite informatiile si catre calculatoare personale, tablete si telefoane si trebuie sa fie cat mai fiabil.

Este indicat ca rapoartele sa fie generate intr-un format cat mai comun, precum HTML 5. Limba este de asemenea deosebit de importanta, motiv pentru care, cel mai bine este sa gasiti un software care ofera limba romana. In felul acesta nu veti avea nicio problema cu citirea rapoartelor.

Alegerea software-ului este deosebit de important, motiv pentru care este indicat sa se apeleze la profesionisti, in momentul in care se decide o astfel de achizitie. In felul acesta va puteti bucura de cele mai noi variante de software, care se potrivesc perfect pentru sistemul dumneavoastra de control.