TERMS OF SERVICES | Close it

Logo

Cosul meu

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Ai adaugat produsul!

Software

Nu exista produse conform criteriilor selectate.

Software

Într-un sistem de supraveghere video, software-ul este foarte important. De la licentele fiecarei camere in parte, pana la software-ul destinat controlului de la distanta, toate decid gradul de control pe care il ai si calitatea fiecarei imagini in parte.

Exista mai multe tipuri de software, in functie de necesitatile pe care le ai. De regula, daca achizitionezi sisteme de supraveghere stand alone, software-ul este inclus in pachet, atat sistemul de operare cat si driverele utile pentru camere putand fi instalate cu usurinta.

Pentru sistemele de supraveghere PC, este nevoie de un software suplimentar, care poate fi achizitionat sau descarcat gratuit, in functie de dispozitivele pe care le ai.

 

Care sunt softurile de care ai nevoie pentru o flexibilitate cat mai mare?

  • Aplicatii pentru vizualizarea camerelor de pe telefon sau tableta. Exista softuri care permit vizualizarea live direct de pe telefon. Acestea pot fi descarcate din magazinele Android sau iOs si de regula sunt indicate de producatorul camerei sau al DVR-ului.
  • Aplicatii pentru vizualizarea inregistrarilor. De regula, aceste aplicatii pot fi descarcate gratuit de pe internet.
  • Softuri pentru preluarea imaginilor si redarea lor la o calitate cat mai buna.

 

Daca urmeaza sa achizitionezi un produs software, trebuie sa te orientezi spre o varianta cu licenta, care sa se potriveasca dispozitivelor pe care le ai in casa. Licenta este foarte importanta, mai ales in cazul unor probleme.

  • Asigura-te ca este suficient de mare pentru a face fata tuturor camerelor. De regula, monitoarele pentru sisteme de supraveghere sunt folosite in asa fel incat sa poata afisa toate camerele in acelasi timp. Daca ai un sistem cu 4 camere, un monitor clasic, de 19 inch poate sa fie mai mult decat suficient. Daca numarul camerelor este mult mai mare insa, este bine sa alegi un monitor cu o diagonala ceva mai generoasa.
  • Asigura-te ca are un consum redus de energie;