TERMS OF SERVICES | Close it

Logo

Cosul meu

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Ai adaugat produsul!

Socluri conventionale

   

10 Articol(e)

Filtre

   

10 Articol(e)

Filtre

Socluri conventionale

Pe langa componentele principale, un sistem de detectare a fumului, a incendiilor sau a altor pericole mai are si alte componente, mai putin titrate insa la fel de importante. Printre acestea se numara si soclul, care face legatura intre detectori si sistem si care ofera numeroase beneficii utilizatorilor.

Soclurile conventionale sunt dedicate sistemelor conventionale de detectie si au mai multe roluri:

–        Usureaza foarte mult montarea detectorilor. Cu ajutorul unui soclu, detectorii se monteaza cu cea mai mare usurinta;

–        Protejeaza impotrive diverselor pericole, precum scurt circuitele, fiind izolatoare foarte bune;

–        Multe dintre socluri pot fi adevarate protectoare impotriva furtului, deoarece blocheaza conectorii care sunt mult mai greu de desprins de catre o persoana neautorizata sa faca asta;

–        Pot oferi semnale in momentul in care un detector nu este montat cum trebuie, in asa fel incat sa asigure o montare cat mai corecta si protectie foarte mare a celor din cladirea protejata si a bunurilor acestora.

Soclurile nu sunt in general componente costisitoare, insa trebuie sa li se acorde atentie, deoarece sunt potrivite doar pentru anumite tipuri de sisteme de detectie. In cazul nelamuririlor, problemelor, sau intrebarilor va stam la dispozitie cu raspunsuri.