TERMS OF SERVICES | Close it

Logo

Cosul meu

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Ai adaugat produsul!

Socluri adresabile

   

8 Articol(e)

Filtre

   

8 Articol(e)

Filtre

Socluri adresabile

Desi nu este una dintre componentele principale ale unui sistem de detectare a substantelor periculoase, soclul este extrem de important, deoarece are foarte multe roluri deosebit de importante pentru functionarea corecta a intregului ansamblu:

–        Este conector. Soclul conecteaza toate detectoarele la curent electric si la sistemul propriu zis de detectare, motiv pentru care trebuie sa i se acorde atentie deosebita atunci cand este instalat;

–        Este izolator. Un alt rol al soclului adresabil este de a izola si de a proteja detectorul de diverse pericole, precum umezeala sau praf;

–        Este protector. Majoritatea soclurilor, cu preponderenta cele adresabile protejeaza detectoarele impotriva furtului, blocandu-le si facand desprinderea lor extrem de dificila.

Soclul adresabil este dedicat sistemelor de detectare adresabile si este ceva mai complex decat un soclu conventional. Acesta are si rolul de a usura destul de mult modul in care se conecteaza detectorii la intreg ansamblul, instructiunile fiind foarte simple iar conectarea reusind sa se faca intr-un timp foarte scurti.

Atentie insa, fiecare soclu este adresat unui anumit tip de detector. Daca aveti nelamuriri sau intrebari in legatura cu achizitiile dumneavoastra, va stam la dispozitie cu toate informatiile de care dispunem si cu sfaturi despre componentele potrivite pentru sistemul dumneavoastra de detectare.