TERMS OF SERVICES | Close it

Logo

Cosul meu

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Ai adaugat produsul!

Sisteme Incendiu conventional

   

Articolele de la 1 la 12 din totalul de 86

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filtre

   

Articolele de la 1 la 12 din totalul de 86

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filtre

Sisteme incendiu conventionale

Sistemele de incendiu conventionale sunt sisteme mult mai simple decat cele adresabile si sunt dedicate in special spatiilor mici, care nu au nevoie de foarte multe detectoare. Marele avantaj al sistemelor conventionale este pretul, care in cazul spatiilor mici destinate protectiei, poate sa fie mult mai mic decat cel al sistemelor adresabile.

Un sistem conventional este compus din mai multe componente standard: Centrala conventionala, detectori, sirene pentru avertizare si anumite elemente auxiliare, precum butoane de alarma manuala sau cabluri si socluri.

Sistemele conventionale de detectare a incendiilor sunt indicate doar pentru spatiile mai mici din urmatoarele motive:

–        Chiar daca avertizeaza in cazul unui incendiu, nu pot localiza exact sursa acestuia. In cazul cladirilor foarte mari, cu sute de detectoare, poate sa fie o adevarata ghicitoare gasirea zonei cu probleme;

–        In cazul cladirilor sau spatiilor mari, sistemele conventionale pot ajunge sa fie mai scumpe decat cele adresabile, ceea ce nu le recomanda, in conditia in care cele adresabile sunt mai performante si mai fiabile;

Cu toate astea, sistemele conventionale de incendii sunt eficiente si reusesc sa anunte in eventualitatea unui pericol, oferind timp de evacuare, timp de reactie si chiar timp pentru salvarea bunurilor dintr-o cladire care risca un incendiu.