TERMS OF SERVICES | Close it

Logo

Cosul meu

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Ai adaugat produsul!

Sisteme de alarma

   

Articolele de la 1 la 10 din totalul de 457

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Filtre
 1. Suport detector PARADOX SB469

  Suport din plastic PARADOX SB469
  23,00 RON TVA inclus
 2. Senzor de miscare radio analogic PARADOX PMD2P

  Senzor de miscare analogic mono-optic cu imunitate la animalele sub 18kg, functioneaza pe o distanta de 11 x 11 m la unghi de 88.5 grade. Frecventa de functionare este intre 433 si 868 MHz, iar raza maxima de actiune este de 70 de metri pentru centralele MG5000 si MG5050/RTX3.
  159,00 RON TVA inclus
 3. Detector de miscare DUAL Paradox DG55+

  Senzor de miscare dual cu procesare digitala si analiza automata a semnalelor primite de la elementul de detectie. Soft-ul respinge perturbatiile folosind o analiza digitala. Rezista la perturbatii radio, campuri electrice, iar raza de acoperire este de 12 metri la unghi de 110 grade.
  53,00 RON TVA inclus
 4. Acumulator 12V 7Ah GLOBSTAR AC_ET-12v/7A

  Acest acumulator serveste pe post de sursa de energie pentru sistemul de alarma, garantand functionalitatea sistemului chiar si atunci cand alimentarea cu energie electrica de la retea nu mai este disponibila. Are un voltaj maximal de 12 V si un amperaj maximal de 7 Ah.


  Caracteristici


  Tensiune iesire

  12V

  Curent

  7Ah

  62,00 RON TVA inclus
 5. Telecomanda PARADOX REM15

  Telecomanda cu 4 butoane si 5 actiuni programabile, functioneaza pe frecventa 433 MHz si are o raza de actiune cuprinsa intre 30 si 60 de metri in functie de centrala folosita.
  87,50 RON TVA inclus
 6. Detector de geam spart TELETEK GBD20
  -7%

  Detector de geam spart TELETEK GBD20

  Detector pentru geam spart, detecteaza imediat cand geamul a fost spart si declanseaza alarma la care este conectat. Isi regleaza singur intensitatea, are alarma falsa, range de 7 metri si o acoperire de 180 de grade.

  Pret normal: 59,00 RON

  Special Price 55,00 RON

  TVA inclus
 7. Detector de miscare PARADOX Quad DG65+

  Detector de miscare cu tehnologie quad, proceseaza semnalul digital si analizeaza automat semnalele primite de la elementul de detectie si este rezistent la bruiatiile din jur, campuri magnetice, semnale parazite si are o raza de detectie de 12m cu unghi de 110 grade.
  75,00 RON TVA inclus
 8. Sursa de alimentare AMVI UV-P1209

  Sursa de alimentare de 12V, curent iesire 10A, tensiune de intrare 220V,  siguranta restabila, protectie incalzire si scurtcircuit. Sursa se afla intr-o carcasa metalica, protectie la supratensiune si supraincalzire. Temperatura optima de functionare este cuprinsa intre -40 de grade celsius si 80 de grade celsius.


  Caracteristici


  Tip carcasa

  Metalica cu cheie

  Intrare curent

  220 V curent alternativ

  Iesire curent

  12V 10Ah pe 9 iesiri protejate cu siguranta individuala pe fiecare borna

  Posibilitate montare baterie

  Da, pentru back-up

  Protectie la tensiune

  Da

  Protectie la scurt-circuit

  Da

  242,00 RON TVA inclus
 9. Detector de miscare PARADOX NV5
  -9%

  Detector de miscare PARADOX NV5

  Detector de miscare digital cu infrarosu, are procesare digitala FADEC, lentila cilindrica/sferica Paradox 1, fiind cea mai performanta din industrie. Acopera o zona de 10 x 10 metri, are unghi de 90 de grade si 4 profile pre-programate de procesare a semnalului si imunitate la animale. Dispune de protectie la semnalele RF, reglaj automat al sensibilitatii in 5 trepte, procesare semnal automat si LED-uri de status. Functioneaza in umiditate si la temperaturi extreme. Contine si suportul SL100.

  Pret normal: 53,00 RON

  Special Price 48,00 RON

  TVA inclus
 10. Suport detector PIR Snodi

  Suport de perete pentru senzor PIR. Se regleaza manual dupa preferinte. Este din plastic.
  8,90 RON TVA inclus

   

Articolele de la 1 la 10 din totalul de 457

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Filtre

A investi intr-un sistem de alarma reprezinta o optiune foarte buna, pentru a adauga un plus securitatii caminului propriu – ea aduce un adaos de protectie fata de infractori cat si un plus de liniste, pentru proprietari. La o prima clasificare, vedem ca acestea sunt cablate sau wireless. Tinand cont de nivelul de risc la efractie, de locurile sau bunurile protejate si de evaluarea continutului acestora, sistemele de alarma pot fi clasificate prin grade de securitate. Prin urmare configuratia optima a sistemului de alarma contra efractiilor este data de acest grad de securitate si de clasa de mediu. In general elementele care necesita protectie sunt in primul rand caile de acces in locuinta personala sau firma: usile si geamurile si in al doilea rand spatiile interioare.

Cele mai des intalnite sisteme alarma sunt cele care avertizeaza in cazul unei usi sau ferestre deschise, sau cele care detecteaza miscarea.

Sistemele de alarma fie ele fixe (de exemplu, detectoarele de prezenta) sau mobile (de exemplu, alarmele auto) se impart in doua categorii:

 • sisteme alarma de interior
 • sisteme alarma de exterior

 

Sistemele de alarmare împotriva efracției se cumpun din unități centrale, sirene de avertizare, module de extensie, detectoare de prezenţă și echipamente auxiliare. Sunt situații în care putem alege două sau mai multe tipuri de detectoare pentru aproape același efect cu avantaje și dezavantaje.