TERMS OF SERVICES | Close it

Logo

Cosul meu

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Ai adaugat produsul!

Sisteme de alarma

   

Articolele de la 1 la 10 din totalul de 454

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Filtre
 1. Senzor de miscare radio analogic PARADOX PMD2P

  Senzor de miscare analogic mono-optic cu imunitate la animalele sub 18kg, functioneaza pe o distanta de 11 x 11 m la unghi de 88.5 grade. Frecventa de functionare este intre 433 si 868 MHz, iar raza maxima de actiune este de 70 de metri pentru centralele MG5000 si MG5050/RTX3.
  159,00 RON TVA inclus
 2. Senzor de miscare PARADOX PIR Pro 476+

  Senzor de miscare PIR cu rejectie inalta la EMI si RFI, compenseaza automat temperatura, are procesare automata a semnalului, ecran metalic impotriva perturbatiilor de radiofrecventa si campuri electrice de mare intensitate. Raza de acoperire este de 11 metri si unghi de 110 grade.
  39,50 RON TVA inclus
 3. Suport detector PIR Snodi

  Suport de perete pentru senzor PIR. Se regleaza manual dupa preferinte. Este din plastic.
  8,90 RON TVA inclus
 4. Suport detector PARADOX SB469

  Suport din plastic PARADOX SB469
  23,00 RON TVA inclus
 5. Contact magnetic DSC FM-106BR

  Contact magnetic FM-106BR cu fir, este disponibil in doua culori: alb sau maro. Cel de fata este maro. Se conecteaza prin fir si monteaza cu adeziv.
  9,00 RON TVA inclus
 6. Acumulator 12V 7Ah GLOBSTAR AC_ET-12v/7A

  Acest acumulator serveste pe post de sursa de energie pentru sistemul de alarma, garantand functionalitatea sistemului chiar si atunci cand alimentarea cu energie electrica de la retea nu mai este disponibila. Are un voltaj maximal de 12 V si un amperaj maximal de 7 Ah.


  Caracteristici


  Tensiune iesire

  12V

  Curent

  7Ah

  62,00 RON TVA inclus
 7. Telecomanda PARADOX REM15

  Telecomanda cu 4 butoane si 5 actiuni programabile, functioneaza pe frecventa 433 MHz si are o raza de actiune cuprinsa intre 30 si 60 de metri in functie de centrala folosita.
  84,00 RON TVA inclus
 8. Detector de miscare wireless PARADOX PMD85

  Detector radio de miscare cu tehnologie dual-optic si imunitate la animale sub 40kG, are carcasa rezistenta la intemperii si poate lucra la temperaturi cuprinse intre -35 si +50 de grade Celsius. Are protectia la razele UV, scut de metal ce raceste protectia la EMI si RFI si are o distanta de functionare de 11 x 11 m cu unghi de 90 de grade. Functioneaza pe frecventele 433 si 868 MHz.
  369,00 RON TVA inclus
 9. Sirena de exterior pe fir ROEL Cerber SA-11

  Sirena de exterior pe fir de la Roel Electronics. Se alimenteaza din centrala la 12V si are posibilitate de back-up necesitand achizitionarea unui acumulator de minim 12V/2Ah pana la 12V/7Ah. Este prevazuta cu flash pentru avertizare optica. Pentru protectie carcasa este din policarbonat + metal.


  Caracteristici

   

   

  Putere sonora

  128dB

  Carcasa

  protejata de o carcasa dubla, rezistenta

  Intrare trigger

  Tip EOL

  Tip contact anti sabotaj

  NC (normal closed)

  Dimensiuni

  293 x 197 x 97 mm

  Tip protectie

  IP 34

  Greutate

  2.7 Kg fara acumulator

  Acumulator

  12V 4Ah sau 7Ah

  Tensiune minima pe acumulator in sarcina

  9.8V

  Consum maxim de curent

  2.9A

  Frecventa semnal sonor

  800-2100Hz

  Timp maxim de alarma maxim

  in limitele protectiei acumulatorului

  Tip lampa

  12V 18W

  Interior

  invelis din otel

  Difuzor

  50W cu eficienta sporita

  Proiectata pentru activarea negativa

  Da

  Efect sporit al semnalului sonor prin modulatie in banda larga de frecventa

  Da

  Functii variate de avertizare optica

  Da

  Testare permanenta a acumulatorului

  Da

  Avertizare sonora de volum scazut la lipsa sa descarcarea acumulatorului

  Da

  Protectie a intrarilor si iesirilor

  Da

  Functie de protectie a acumulatorului

  Da

  158,00 RON TVA inclus
 10. Detector de miscare exterior PARADOX DG85

  Senzor de miscare digital pentru exterior, are optica duala in antifaza cu 2 elemente sensibile si imunitate la animale pana in 40Kg. Proceseaza digital informatia si analizeaza automat semnalele primite de la elementul de detectie. Este imun la bruiaje si semnale parazite, perturbatii RF si campuri electrice de mare intensitate. Raza de detectie este de 11 metri la unghi de 90 de grame.
  349,50 RON TVA inclus

   

Articolele de la 1 la 10 din totalul de 454

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Filtre

A investi intr-un sistem de alarma reprezinta o optiune foarte buna, pentru a adauga un plus securitatii caminului propriu – ea aduce un adaos de protectie fata de infractori cat si un plus de liniste, pentru proprietari. La o prima clasificare, vedem ca acestea sunt cablate sau wireless. Tinand cont de nivelul de risc la efractie, de locurile sau bunurile protejate si de evaluarea continutului acestora, sistemele de alarma pot fi clasificate prin grade de securitate. Prin urmare configuratia optima a sistemului de alarma contra efractiilor este data de acest grad de securitate si de clasa de mediu. In general elementele care necesita protectie sunt in primul rand caile de acces in locuinta personala sau firma: usile si geamurile si in al doilea rand spatiile interioare.

Cele mai des intalnite sisteme alarma sunt cele care avertizeaza in cazul unei usi sau ferestre deschise, sau cele care detecteaza miscarea.

Sistemele de alarma fie ele fixe (de exemplu, detectoarele de prezenta) sau mobile (de exemplu, alarmele auto) se impart in doua categorii:

 • sisteme alarma de interior
 • sisteme alarma de exterior

 

Sistemele de alarmare împotriva efracției se cumpun din unități centrale, sirene de avertizare, module de extensie, detectoare de prezenţă și echipamente auxiliare. Sunt situații în care putem alege două sau mai multe tipuri de detectoare pentru aproape același efect cu avantaje și dezavantaje.