TERMS OF SERVICES | Close it

Logo

Cosul meu

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Ai adaugat produsul!

Sirene conventionale

   

6 Articol(e)

Filtre

   

6 Articol(e)

Filtre

Sirene conventionale

Sirena are poate cel mai important rol, atunci cand vine vorba despre un sistem de detectare a incendiilor sau a altor pericole existente intr-o locuinta sau intr-o cladire. Aceasta intra practic in contact cu persoanele din cladire si le avertizeaza in legatura cu pericolul, pentru a le oferi timp sa evacueze sau sa indeparteze focul sau substantele nocive din interior.

Sirenele conventionale sunt destinate sistemelor de detectare conventionale, insa se aseamana foarte mult cu cele dedicate sistemelor adresabile.

Acestea pot fi atat pentru interior cat si pentru exterior. In general, cele de interior au un volum al soneriilor mai mic in timp ce cele de exterior au volum mai mare si sunt realizate din materiale mai rezistente.

Foarte multe sirene permit alegerea sunetului de alarma, oferind chiar si cateva zeci de variante din care utilizatorul poate sa aleaga.

In cazul in care cladirea protejata este mica, o sirena puternica poate fi suficienta. In cazul in care cladirea este mai mare, se pot adauga sirene la fiecare etaj sau chiar doua pe etaj, pentru a putea fi auzite de toata lumea din interior.

Pentru mai multe sfaturi in legatura cu alegerea sirenelor conventionale, va stam la dispozitie.