TERMS OF SERVICES | Close it

Logo

Cosul meu

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Ai adaugat produsul!

Sirene Antiefractie

   

9 Articol(e)

Filtre

   

9 Articol(e)

Filtre

Sirene Antiefractie

Desi nu este componenta principala a unui sistem de alarma, sirena antiefractie are o importanta deosebit de mare, deoarece este cea care da alarma, in cazul in care cineva intra in casa sau in biroul  protejat, fara acordul proprietarului.

Sirenele pot fi atat de interior cat si de exterior, diferind destul de mult in functie de constructia pe care o ofera. Sirenele de interior nu au nevoie de o putere atat de mare si sunt construite din materiale mai putin rezistente, in timp ce sirenele de exterior trebuie sa fie construite din materiale rezistente la intemperiile vremii si sa fie protejate, in asa fel incat sa isi poata face treaba foarte bine in orice conditii.

Pe langa semnalele sonore, sirenele mai pot fi dotate si cu lampa de semnalizare luminoasa, motiv pentru care sunt extrem de eficiente, deoarece sansele de a anunta persoanele aflate in pericol sunt deosebit de mari.

Alegerea unei sirene antiefractie trebuie facuta cu deosebit de mare grija, in asa fel incat sa ofere eficienta maxima si sa se potriveasca foarte bine pentru locuinta in care este montata. Pentru informatii despre sirene, despre numarul de sirene necesare pentru zona dumneavoastra si pentru sfaturi, va stam la dispozitie!