TERMS OF SERVICES | Close it

Logo

Cosul meu

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Ai adaugat produsul!

Sirene adresabile

   

11 Articol(e)

Filtre

   

11 Articol(e)

Filtre

Sirene adresabile

Fiecare componenta a unui sistem de detectare a incendiilor este extrem de importanta, sirena insa are o importanta aparte, deoarece este cea care ia contact direct cu persoanele care trebuie sa fie avertizate in cazul unui incendiu, motiv pentru care trebuie sa functioneze mereu la parametri normali.

Daca sirena de avertizare este stricata, intreg sistemul de detectare poate sa fie inutil, motiv pentru care, in momentul in care se achizitioneaza trebuie sa i se ofere atentie maxima.

Sirenele adresabile trebuie sa fie foarte rezistente la umiditate si la fum si sa aiba cat mai multe functii superioare, in asa fel incat sa se muleze perfect pe necesitatile utilizatorului.

In general, sirenele se alimenteaza direct din bucla si sunt foarte bine izolate.

In ceea ce priveste sunetele pe care le emit, acestea pot fi alese din mai multe tonalitati. In functie de sirena pentru care se opteaza numarul tonalitatilor poate sa fie mai mare sau mai mic.

Sirenele adresabile pot sa difere destul de mult intre ele, in functie de mai multe criterii. Daca sunt dedicate spatiului exterior, acestea sunt mai rezistente si ofera un volum mai mare, in timp ce, daca sunt adresate spatiului interior, pot sa dispuna de flash de interior si sa se muleze mult mai bine in spatiul pe care il ocupa.

Daca doriti sa faceti o astfel de achizitie va stam la dispozitie cu toate informatiile de care dispunem si cu sfaturi.