TERMS OF SERVICES | Close it

Logo

Cosul meu

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Ai adaugat produsul!

Set Videointerfon

   

7 Articol(e)

Filtre

   

7 Articol(e)

Filtre

Set videointerfon

Un kit videointerfon este format, in functie de model, din postul exterior care furnizeaza in timp real imagini cu persoana aflata in fata cladirii si care intentioneaza sa intre in cladire si postul exterior, care pe langa faptul ca ofera o imagine clara a vizitatorului, da posibilitatea utilizatorului de a-i permite sau nu acestuia accesul in cladire. Cu alte cuvinte, un astfel de sistem functioneaza ca un interfon normal, avand in plus componenta video care face din videointerfon un adevarat scut. Poate fi folosit ca sistem de securitate in orice cladire, chiar daca este vorba de un bloc, o casa sau un parc de birouri.

Postul exterior cuprinde camera video, un microfon incorporat care faciliteaza dialogul, o yala electromagnetica pentru acces, dar si o tabela numerica cu ajutorul careia vizitatorul poate contacta proprietarul prin tastarea unui cod. Totodata, pentru ca sistemul sa fie mult mai usor de utilizat, langa camera se poate instala o tabela cu numele locatarilor, departamentelor unei firme sau denumirea companiilor situate pe fiecare etaj. Camera poate furniza imagini fara ca vizitatorul sa stie ca este vazut si aceasta poate stoca imagini care pot fi vizualizate ulterior.

In acelasi sistem se pot conecta mai multe camere video, astfel gradul de securitate este mult mai ridicat. Totodata, in cadrul aceluiasi mecanism se pot conecta patru posturi telefonice. Acest lucru reprezinta un avantaj in cazul cladirilor de birouri. De exemplu, daca aceasta are mai multe intrari, timpul de asteptare al vizitatorului se reduce considerabil. La polul opus, postul interior este format in general dintr-un monitor LCD sau unul standard, care poate avea dimensiuni si mai mari de 5 inch in functie de model, un telefon, un buton pentru inceperea convorbirii, unul pentru aprobarea accesului vizitatorului. Totodata, postul interior poate avea si optiuni de schimbare a soneriei si de reglare a volumului.