TERMS OF SERVICES | Close it

Logo

Cosul meu

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Ai adaugat produsul!

Set Interfon

   

1 Articol(e)

Filtre

   

1 Articol(e)

Filtre

Set-interfon

Interfonul este solutia excelenta pentru siguranta proprietatii, fie ca este vorba de case, vile, apartamente la bloc sau sedii de firme. Instalarea unui interfon este simpla, practica si rapida, in plus prezinta numeroase avantaje pentru utilizatori.

Interfonul este o solutie de comunicare dar si de siguranta moderna, usor de folosit si datorita pachetelor speciale de tipset-interfon este extrem de usor de montat. Achizitionarea si montarea unui interfon este o investitie in siguranta proprietatii pe termen lung, la preturi accesibile pentru orice buget.

Pachetele de tip “kit interfon” sunt solutia cea mai practica pentru instalarea de la zero a unui interfon cu post exterior – interior. Achizitionand pachetul complet, clientii sunt protejati de costurile suplimentare ce apar in momentul montarii.

Seturile interfon puse la dispozitia clientilor cuprind necesarul pentru instalarea completa a unui interfon functional, cu post interior – exterior acolo unde este cazul, dar si cablul necesar pentru o distanta de cablare medie.

Avantajele achizitionarii unui astfel de kit interfon:

1. Nu exista preturi ascunse – In kitul interfon intra toate produsele necesare pentru instalarea interfonului astfel incat acesta sa fie perfect functional. Astfel, clientii au garantia faptului ca pretul platit este pretul real al intregii investitii, minus pretul de montare acolo unde clientul alege sa apeleze la profesionisti. Cu toate acestea, kit-ul interfon este usor de montat inclusiv in regim propriu, iar SKUT.ro ofera asistenta profesionala clientilor.

2. Practicalitate – Produsele incluse in kit-urile complete sunt perfect compatibile si asigura o montare usoara, cu un minim de efort din partea clientului. La livrarea pachetului, clientul are la dispozitie posturile si cablul necesar montarii, nemaifiind nevoie sa faca deplasari sau cheltuieli in plus. Din aceasta perspectiva, achizitionarea unui set-interfon este optiunea cea mai practica pentru instalarea in regim propriu.

3. Solutie economica – Pretul pachetelor este unul promotional, gandit pentru a fi economic pentru cumparator. Achizitionand toate produsele necesare intr-un singur pachet economisiti o suma deloc neglijabila, avand in plus avantajul evitarii situatiilor neplacute in care cablul achizitionat separat nu este compatibil pentru instalarea modelului de interfon deja comandat.

Un set-interfon tipic cuprinde urmatoarele produse: post interior tip telefon, post exterior special conceput pentru a rezista conditiilor de afara si cablul cu lungimea medie de utilizare pentru tipul de produse comandate. Cablul inclus in kit este de cea mai buna calitate, optim pentru utilizarea in acest scop. Continutul pachetelor de kit-uri pentru interfoane difera in functie de specificatiile fiecarui produs in parte. Se recomanda citirea cu atentie a specificatiilor fiecarui produs inainte de achizitionarea kit-ului potrivit pentru utilizarea dorita.