TERMS OF SERVICES | Close it

Logo

Cosul meu

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Ai adaugat produsul!

Protectie perimetrala

   

Articolele de la 1 la 12 din totalul de 37

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Filtre

   

Articolele de la 1 la 12 din totalul de 37

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Filtre

Sistemul de protectie perimetrala are rolul de a proteja anumite zone si obiective de patrunderea infractorilor, asigurand transmiterea de alarme chiar si la o tentativa de incercare de patrundere in acele locatii pentru care este prevazuta protectia.

Astfel este sesizata prima incercare a infractorilor de a se apropia , sabota si penetra un anumit perimetru ; semnalele transmise de catre aceste sisteme putand fi preluate si monitorizate de alte sisteme de securitate de detectie secundara (supraveghere video si antiefractie) ; aceste sisteme de detectie secundara permit urmarirea infractorilor si dupa patrunderea acestora in interiorul perimetrului.

Sistemele de protectie perimetrala se utilizeaza in special pentru protectia exterioara a obiectivelor cum ar fi : aeroporturi, cladiri , ansambluri de cladiri, vile, fabrici, depozite, ferme, statii de transformare energie electrica, combinate, balti sau lacuri piscicole, etc. si se pot folosi la intrarea cat si la iesirea din diverse perimetre.

Echipamentele ce compun aceste sisteme de protectie perimetrala trebuie sa functioneze intr-o gama extinsa de parametrii ai mediului: temperatura, radiatiile solare, curentii de aer, umiditate,etc., amplasarea elementelor emitatoare si receptoare putandu-se face la distante de cateva sute de metri.