TERMS OF SERVICES | Close it

Logo

Cosul meu

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Ai adaugat produsul!

Post Interior (Monitor)

   

10 Articol(e)

Filtre

   

10 Articol(e)

Filtre

Post interior (monitor)

A doua cea mai importanta componenta a videointerfonul este postul interior-monitorul.

Se recomanda ca acesta sa se monteze la o inaltime de cel putin 1,6 metri de la sol, la fel ca si in cazul postului exterior.

Cu ajutorul lui utilizatorul poate vizualiza persoana care se afla in fata postului exterior si doreste sa intre in cladire. In functie de model aceasta poate cuprinde un monitor LCD sau unul standard, un receptor prin care persoana aflata in interiorul cladirii poate comunica cu cea din exterior, un buton de incepere a convorbirii si unul prin care vizitatorului i se permite accesul in cladire. De asemenea, postul interior poate avea si optiuni de schimbare a soneriei, de reglare a volumului, dar si de a comunica prin handsfree.

Acest sistem aduce un plus sistemelor clasice, asa cum este interfonul, deoarece poate permite conectarea a mai multor ecrane, care livreaza imagini color.

Daca in cazul unui interfon, se poate auzi doar vocea vizitatorului, punctul forte al sistemului se videointerfonie si implicit al monitorului este faptul ca proprietarul poate vedea persoana care doreste sa intre in cladire.

Se recomanda utilizarea unui monitor LCD cu o diagonala de minim 12,7 centrimetri  deoarece acesta livreaza imagini color si este util chiar si in cazul pentru cladirile mari sau parcurilor de birouri, in care deplasarea pana la locul principal unde este montat videointerfonul ia prea mult timp. In plus, acesta ofera o imagine clara, chiar si noaptea.

Pot fi disponibile monitoare cu touch-screen (fara butoane), dar si cu memorie interna.

Acesta poate face o captura automata de imagine a apelantului. Monitoarele, cu ajutorul unui card de memorie clasic, pot stoca peste 100 de imagini in timp, ceea ce consolideaza securitatea locuintei dumneavoastra.

Monitoarele au in general dimensiuni potrivite pentru orice tip de cladire, iar la acelasi sistem pot fi montate astfel de ecrane. In plus, un monitor poate fi conectat la doua sau mai multe camere video in functie de model.