TERMS OF SERVICES | Close it

Logo

Cosul meu

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Ai adaugat produsul!

Post interior (Monitor)

   

Articolele de la 1 la 12 din totalul de 16

  1. 1
  2. 2
Filtre

   

Articolele de la 1 la 12 din totalul de 16

  1. 1
  2. 2
Filtre

Post interior (Monitor)

Posturile interioare ale videointerfoanelor IP sunt acele aparate prin intermediul carora se permite sau se interzice accesul in respectiva cladire ( zona a cladirii). Acestea dispun de un ecran (LCD, TFT, etc.) prin intermediul caruia utilizatorul vede persoana care il apeleaza si poate decide daca sa ii permita sau nu accesul.

Astfel de posturi de interior (monitoare) pot fi fie cu ecran si butoane fizice fie touchscreen. Unele dintre ele ofera posibilitatea de a stoca imaginile primite de la postul exterior pe un card de memorie. Altele pot oferii utilizatorului un istoric al intrarilor si/sau al evenimentelor. Toate aceste caracteristici si multe altele pot fi oferite de astfel de posturi de interior.

O caracteristica foarte importanta a acestor tipuri de posturi interioare, care practic le diferentiaza de posturile de interior ale videointerfoanelor clasice o reprezinta posibilitatea acestuia de a fi accesat si din alta locatie prin intermediul unei simple conexiuni la internet.

Astfel de produse se gasesc intr-o gama foarte diversificata, de la preturi incepand de la cateva sute de lei pana la cateva mii de lei.