TERMS OF SERVICES | Close it

Logo

Cosul meu

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Ai adaugat produsul!

Post interior

   

3 Articol(e)

Filtre

   

3 Articol(e)

Filtre

Post-interior

Postul interior al interfonului este partea sistemului care este montata in interiorul locuintei. Acesta poate avea forma de telefon sau poate fi o simpla cutie cu difuzor si microfon, in functie de modelul ales. Posturile interioare si posturile exterioare pentru interfon nu trebuie achizitionate in mod obligatoriu in acelasi timp, postul interior putand fi modificat sau schimbat cu usurinta chiar si dupa instalarea interfonului.

Postul interior serveste dublu scop, acela de a comunica cu vizitatorul aflat la usa sau cu persoana aflata in alta zona a cladirii in cazul interfoanelor cu mai multe posturi interioare, dar si acela de a oferi acces in cladire. In functie de modelul de post interior, acesta poate avea doua sau mai multe butoane ale caror functii sunt acelea de a regla volumul, a permite accesul in cladire, a vorbi in cazul in care interfonul este modelul fara casca de telefon sau de a porni camera in cazul videointerfoanelor.

Postul interior cu telefon – are forma unui telefon de perete si se deosebeste de acesta doar prin lipsa butoanelor cu numere. Un astfel de post interior ofera mult mai multa intimitate decat celelalte modele si este excelent in mod special pentru clientii care intentioneaza sa foloseasca concomitent mai multe posturi interioare, inclusiv pentru comunicarea in aceeasi incinta.

Postul interior cu difuzor – are aspectul unei cutii si poate fi de dimensiuni considerabil mai mici decat posturile interioare cu telefon, ocupand mai putin spatiu pe perete. Acestea se recomanda in principal pentru sistemele simple de interfon instalate in blocuri de locuinte sau in vile cu mai multe apartamente.

Se recomanda ca la alegerea postului exterior sa se ia in considerare si tipurile de posturi interioare ce se doresc instalate pe moment sau pe termen lung. Pentru un post interior cu imagine video spre exemplu, este in mod evident nevoie de un post exterior cu camera, dar criteriile de compatibilitate sunt mai mai complexe si au de-a face cu multe aspecte legate de functionare si practicalitate. In principal, orice companie producatoare de interfoane face eforturi pentru compatibilitate maxima intre toate tipurile de produse comercializate.

La achizitionarea unui post interior de interfon separat de postul exterior se recomanda atentie la compatibilitatea acestuia cu modelul de interfon deja instalat in cladire. Nu toate modelele de posturi interioare sunt compatibile cu orice tip de interfon, iar in cazul in care exista nelamuriri in aceasta privinta echipa SKUT sta la dispozitia clientilor cu consultanta profesionala.