TERMS OF SERVICES | Close it

Logo

Cosul meu

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Ai adaugat produsul!

Post Exterior (Camera)

   

9 Articol(e)

Filtre

   

9 Articol(e)

Filtre

Post exterior (camera)

Postul exterior reprezinta unitatea din cadrul videointerfonului care asigura observarea vizitatorului aflat la intrare in cladire de catre o persoana aflata in interiorul cladirii cu ajutorul unui monitor conectat la camera video. Acest dispozitiv capteaza imaginile si le trimite mai departe catre postul interior – monitorul, astfel ca proprietarul poate vedea in timp real cine vrea sa intre in locuinta. In acest fel, se pot tine departe persoanele nedorite de un apartament sau o cladire de birouri fara a intra in contact cu acestea.

Calitatea imaginii este pretioasa in astfel de cazuri , iar un plus adus acestui sistem este faptul ca asigura o vizualizare buna a persoanei chiar si in conditii de luminozitate scazuta sau chiar absenta.  Camera are un design simplu, iar dimensiunile dispozitivului sunt reduse astfel ca acesta poate fi montat la orice usa sau poarta fara a iesi foarte mult in evidenta. Totodata, marimea redusa a postului exterior il face ideal pentru intrarile in blocuri, acolo unde in general spatiul disponibil este limitat. In functie de model, camerele pot fi rezistente chiar si la temperaturi situate intre – 10 si 50 de grade, dar rezista in timp la praf si impuritati. Totodata, acestea pot fi livrate si cu un sistem anti-furt incorporat, ceea ce asigura o siguranta sporita locuintei d-voastra.

In functie de kitul videointerfon, care presupune instalarea si postului interior, dar si de nevoile persoanei, se pot instala in acelasi sistem mai multe camere video. Astfel, se poate conecta sistemul la mai multe cai de acces in cladire, dar se poate observa persoana si din mai multe unghiuri. Acest lucru asigura o crestere a sigurantei unei locuinte, unei scoli, unui complex de birouri sau unui cabinet stomatologic. Pentru o mai buna eficacitate, se recomanda instalarea unei camere video cu o sensibilitate de pana la 0 lucsi, care livreaza o calitate buna a imaginii chiar si pe intuneric, dar care poate salva mai multe imagini. Anumite modele de videointerfoane au o capacitate de memorare a peste 100 de imagini, ceea ce poate ajuta de exemplu la identificarea unui hot.