TERMS OF SERVICES | Close it

Logo

Cosul meu

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Ai adaugat produsul!

Post audio (extensie)

   

2 Articol(e)

Filtre

   

2 Articol(e)

Filtre

Post audio (extensie)

Acest post este un dispozitiv de interfonie prin care cei care se afla in cladire si controleaza electronic dispozitivul de deschidere a usii de la intrare pot incepe sa comunice cu vizitatorul aflat in fata cladirii. Totodata, prin acest sistem se poate actiona mecanismul de deschidere a usii doar prin apasarea unui buton.

Poate fi folosit cu succes in vile, apartamente, dar si in alte locuri precum institutii publice sau cladiri de birouri ale firmelor private.

Acest post se poate utiliza atat singur, fiind conectat la postul exterior al unui interfon, cat si impreuna cu un monitor al videointerfonului. Astfel, de exemplu daca aveti deja un videointerfon instalat si aveti nevoie de un sistem prin care sa ascultati si sa deschideti usa vizitatorului dintr-o alta camera a cladirii, atunci puteti sa utilizati un post audio. Este ideal pentru complexurile de birouri, unde de la mai multe etaje se poate permite accesul vizitatorilor/angajatilor fara sa se puna in pericol siguranta cladirii.

Disponibil in mai multe culori si in dimensiuni reduse, acest sistem poate fi montat oriunde in casa dumneavoastra, fara a iesi in evidenta. Totodata, daca nu sunteti o perioada mai indelungata acasa si nu functioneaza o sursa de incalzire a locuintei, in special pe timp de iarna, postul audio poate functiona in parametri normali chiar si la o temperatura intre -10 grade celsiu si +50 de grade celsius. Consumul redus (la unele modele consumul este de maxim 4 W) il fac ideal chiar si pentru persoanele cu un buget de cheltuieli casnice redus.

Pentru unele modele, care au nevoie de o tensiune mai mare sau mai mica de 220 de volti, se recomanda utilizarea unei surse de alimentare. La cele mai multe modele, reglarea volumului soneriei se poate face dintr-un buton cu trei trepte integrat.

Unele modele sunt disponibile cu tastatura touch iluminata, dar care au aceleasi functii ca un post audio standard.