TERMS OF SERVICES | Close it

Logo

Cosul meu

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Ai adaugat produsul!

Mufe

   

5 Articol(e)

Filtre

   

5 Articol(e)

Filtre

Mufe

Într-un sistem de supraveghere, un rol extrem de important este jucat de conectori. Acestia influenteaza stabilitatea conexiunii, calitatea imaginii si atenuarea de semnal precum si rezistenta mecanica. Exista mai multe variante de conectori, toate prezente in oferta Skut.ro.

 

Conectorii de compresie

Sunt conectori care asigura operatiuni dese de conecare si deconectare, asigura o conexiunea impermeabila si se monteaza foarte usor. Marele avantaj al lor este ca sunt rezistenti la tensiunea mecanica. De regula se numesc BNC, de la cei care leau creat si sunt foarte rezistenti.

 

Mufe RJ-45

Sunt mufele de retea esentiale pentru sistemele de supraveghere CCTV IP. Aceste mufe leaga camerele de toate celelalte elemente ale retelei, cum ar fi switchurile, NVR-urile sau calculatoarele.

 

Conectori pentru alimentarea cu energie

Sunt ideali pentru situatiile in care toate camerele folosesc o singura sursa de alimentare. Exista doua tipuri de conectori extrem de populari: cel rapid, S55 E3511 si mufa conventionala E3510.

Asiguram achizitia unor conectori de cea mai buna calitate, la preturi corecte. Atentie la montarea conectorilor, in conditiile in care o mufa montata incorect poate sa duca la probleme mari de comunicare intre dispozitive si poate sa limiteze distanta de transmisie a informatiilor.

De regula, conectorii vin in kiturile de supraveghere video, insa este bine sa achizitionezi conectori de rezerva, care sa iti ofere flexibilitate in cazul in care se intampla ceva cu cei din pachet.