TERMS OF SERVICES | Close it

Logo

Cosul meu

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Ai adaugat produsul!

Monitoare

   

2 Articol(e)

Filtre

   

2 Articol(e)

Filtre

Monitoare

Monitorul sistemului de supraveghere video trebuie sa aibă o serie de caracteristici superioare, care sa asigure o supraveghere de cea mai buna calitate. Acesta este punctul final al imaginilor filmate si trebuie sa asigure imagini clare, cu cat mai multe detalii.

Skut.ro iti ofera monitoare profesionale, construite special pentru supravegherea video. Oferim o varietate mare de solutii care se integreaza perfect din punct de vedere estetic si sunt deosebit de eficiente in supraveghere.

 

Ce trebuie sa ai in vedere in momentul in care achizitionezi un monitor?

  • Asigura-te ca este dotat cu cat mai multi conectori. Este bine sa poti conecta DVR-ul, camerele IP si de ce nu, alte dispozitive. Nu trebuie sa lipseasca porturile pentru VGA si pentru HDMI;
  • Asigura-te ca este usor de configurat si are un meniu cat mai simplu;
  • Analizeaza cu atentie specificatiile ce tin de imagine. Aceasta trebuie sa aiba cat mai multe culori si sa asigure o rezolutie generoasa;
  • Analizeaza temperaturile la care poate sa functioneze monitorul. Cel mai probabil va fi folosit in interior, asadar va functiona la temperaturi intre 0 si 40 de grade Celsius. Daca ai nevoie de un monitor pentru exterior, cauta o solutie cu care sa il protejezi.
  • Asigura-te ca are un consum redus de energie;
  • Asigura-te ca este suficient de mare pentru a face fata tuturor camerelor. De regula, monitoarele pentru sisteme de supraveghere sunt folosite in asa fel incat sa poata afisa toate camerele in acelasi timp. Daca ai un sistem cu 4 camere, un monitor clasic, de 19 inch poate sa fie mai mult decat suficient. Daca numarul camerelor este mult mai mare insa, este bine sa alegi un monitor cu o diagonala ceva mai generoasa.