TERMS OF SERVICES | Close it

Logo

Cosul meu

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Ai adaugat produsul!

Module suplimentare

   

5 Articol(e)

Filtre

   

5 Articol(e)

Filtre

Module suplimentare

In cazul in care v-ati hotarat sa achizitionati un sistem de control acces pentru o cladire extrem de circulata si nu gasiti solutia care sa acopere toate necesitatile dumneavoastra, sau aceasta este mult prea costisitoare, puteti opta fara probleme pentru module suplimentare.

Acestea au rolul de a extinde functiile unui sistem de control acces si de a face sistemul respectiv sa raspunda cu succes cerintelor pe care le au utilizatorii.

Majoritatea sistemelor de control acces beneficiaza de posibilitatea adaugarii modulelor suplimentare, ceea ce le ofera flexibilitate in tot ceea ce inseamna securitate si controlul accesului. Se pot adauga module de extindere, module pentru monitorizare sau diverse de module care vizeaza aplicatii de securitate.

Pe langa componentele principale ale unui sistem de control acces, modulele suplimentare reprezinta componente esentiale care pot usura foarte mult viata unui administrator de cladire.

In cazul in care doriti achizitia unui modul suplimentar, va stam la dispozitie cu recomandari si sfaturi despre cele mai bune module de pe piata si cu informatii utile, in asa fel incat sa puteti achizitiona cea mai buna solutie, care sa raspunda cu succes necesitatilor dumneavoastra.