TERMS OF SERVICES | Close it

Logo

Cosul meu

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Ai adaugat produsul!

Module suplimentare

   

Articolele de la 1 la 12 din totalul de 36

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Filtre

   

Articolele de la 1 la 12 din totalul de 36

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Filtre

Module suplimentare

Modulele suplimentare wireless sunt esentiale pentru oricine detine un sistem de alarma wireless, deoarece pot sa sporeasca utilitatea sistemului si pot sa largeasca foarte mult aria sa de functionare. In general, modulele care se gasesc pe piata sunt comunicatoarele, expandoarele, care pot fi atat de zone cat si de PGM-uri si diverse surse suplimentare.

Comunicatoarele au drept rol trimiterea automata de SMS in cazul in care se intampla ceva si de asemenea pot oferi control de la distanta pentru un aparat. Acestea sunt extrem de importante, mai ales in conditiile in care proprietarul locuintei protejate este mereu plecat.

Expandoarele de zone si de PGM-uri reusesc sa extinda destul de mult zona supravegheata, in cazul in care este nevoie de o astfel de extindere, economisind destul de multi bani care ar putea fi cheltuiti in cazul unui alt sistem de supraveghere.

Tehnologia este insa din ce in ce mai avansata si numeroase module noi apar zi de zi. Acestea reusesc sa usureze foarte mult munca celor care administreaza o cladire si care trebuie sa fie atenti la aceste sisteme de siguranta si reusesc sa contribuie la un mediu de viata si de lucru linistit si placut.