TERMS OF SERVICES | Close it

Logo

Cosul meu

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Ai adaugat produsul!

Module suplimentare

   

Articolele de la 1 la 12 din totalul de 24

  1. 1
  2. 2
Filtre

   

Articolele de la 1 la 12 din totalul de 24

  1. 1
  2. 2
Filtre

Module suplimentare

Modulele suplimentare ale sistemelor conventionale de detectare a fumului, sunt componente mai putin titrate decat detectorii, centralele sau alarmele propriu zise, insa cel putin la fel de importante, deoarece ofera foarte multe beneficii intr-un astfel de sistem si reusesc sa completeze necesitatile fiecarui administrator si utilizator in parte, in functie de problemele pe care acesta le are.

Modulele suplimentare pot sa ofere o conectare rapida catre tehnologie si pot ajuta administratorul unui sistem de detectare a incendiilor sa descopere un pericol chiar si in momentele in care se afla la mare distanta de cladirea pe care o administreaza. Acest lucru se face deoarece un modul poate sa trimita informatii direct pe SMS sau chiar sa sune. Un alt avantaj al acestor module este faptul ca in momentul in care exista un incendiu, acestea pot apela direct la pompieri si pot scurta foarte mult timpul de interventie.

Modulele suplimentare au si roluri de protectie, reusind sa protejeze sistemele conventionale de detectare impotriva scurtcircuitelor si a altor probleme.

Exista de asemenea si module care se folosesc pentru a programa si a testa sistemele de detectare a incendiilor, precum si module dedicate altor scopuri, mai mult sau mai putin intalnite.

Daca doriti sa achizitionati un modul suplimentar pentru sistemul dumneavoastra de detectare a fumului, va stam la dispozitie cu informatii si raspunsuri la intrebari.