TERMS OF SERVICES | Close it

Logo

Cosul meu

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Ai adaugat produsul!

Module suplimentare

   

Articolele de la 1 la 12 din totalul de 25

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Filtre

   

Articolele de la 1 la 12 din totalul de 25

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Filtre

Module suplimentare 

Un sistem de detectare a fumului cu adresare poate avea extrem de multe componente care sa contribuie la siguranta persoanelor si a bunurilor dintr-o cladire. Pe langa detectorii de fum sau butoanele de alarma, care sunt deosebit de necesare si care se gasesc in fiecare sistem, exista si alte componente care pot fi la fel de importante si care se numesc module suplimentare.

Acestea sunt montate in functie de necesitati si pot extinde destul de mult functionalitatea unui sistem de detectare a fumului.

Ce fac modulele suplimentare?

–        Imbunatatesc modul de administrare a sistemului de detectare. Fiecare modul poate sa aiba o anumita functie care sa fie deosebit de utila pentru administratorul sistemului;

–        Transmit semnalul oferit de catre detectori catre un telefon mobil prin sms sau chiar direct catre pompieri,in asa fel incat sa se poata interveni rapid, cu cea mai mare usurinta;

–        Imbunatatesc sistemul de alarma.

–        Protejeaza bucla sistemului impotriva scurt circuitului;

–        Ajuta la programarea si testarea sistemului de detectare a incendiilor, etc.

Inainte de a va hotara asupra achizitiei unui anumit tip de modul, este indicat sa va consultati cu profesionisti in domeniu. Noi va stam la dispozitie cu toate informatiile si recomandarile de care aveti nevoie, in asa fel incat sa va bucurati de eficienta maxima atunci cand vine vorba de sistemul de detectare a incendiului.