TERMS OF SERVICES | Close it

Logo

Cosul meu

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Ai adaugat produsul!

Microfoane

   

2 Articol(e)

Filtre

   

2 Articol(e)

Filtre

Microfoane

Microfoanele, desi sunt accesorii cat se poate de simple, au un rol extrem de important intr-un sistem de supraveghere video. Una dintre cele mai importante informatii pe care le poti obtine supraveghind un obiectiv este sunetul, asadar, un microfon ce ofera claritate si putere este indispensabil.

 

Avantajele microfoanelor din sistemele de supraveghere video

  • O imagine poate spune, intr-adevar, cat 1000 de cuvinte, insa daca este insotita de cuvinte, poate sa elucideze orice mister. Astfel, un prim avantaj este faptul ca pot creste eficienta sistemului de supraveghere.
  • Ofera posibilitatea de comunicare. Din ce in ce mai multe sisteme de supraveghere video asigura posibilitatea comunicarii intre cei supravegheati si cei care supravegheaza.

 

Ce trebuie sa ai in considerare atunci cand achizitionezi un microfon?

  • Asigura-te ca microfonul actioneaza sinergic cu camerele de supraveghere din sistem. Acesta trebuie sa poata capta informatiile audio din incapere si sa le amplifice, in asa fel incat sa fie clare si usor de inteles.
  • Este esential ca microfonul sa nu necesite o prelucrare ulterioara pentru sunetele pe care le reda.
  • Microfonul trebuie sa se potriveasca cu camerele montate in sistemul de supraveghere, sa fie cat mai mic si daca se poate, sa fie dotat cu caracteristici moderne. Printre acestea putem sa enumeram capacitatea de a inregistra doar in momentul in care se aude un sunet, o alimentare facila, dintr-o sursa de energie aflata la distanta mai mica sau mai mare de microfon si chiar transmiterea de informatii wireless. Exista microfoane din ce in ce mai performante, care sunt dotate cu tehnologii moderne, in ciuda marimii foarte mici.

 

Skut iti ofera o varietate mare de microfoane, care mai de care mai intresante, care se potrivesc cu majoritatea sistemelor de supraveghere video si care pot raspunde unor cerinte din ce in ce mai pretentioase ale utilizatorilor de sisteme de supraveghere.