TERMS OF SERVICES | Close it

Logo

Cosul meu

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Ai adaugat produsul!

Livrare si returnare

LIVRARI PRODUSE IN BUCURESTI

Livrarea produselor in Bucuresti este gratuita pentru comenzile cu valoare mai mare de 750 Lei.
Prin Livrare Gratuita a se intelege transportul auto gratuit pana in fata imobilului. Livrarea coletelor se va face prin serviciul de curierat national asigurat de Fan Courier sau Nemo Express

 

LIVRARI PRODUSE IN TARA

- Produsele SKUT.ro sunt livrate gratuit in tara pentru comenzile cu valoare mai mare de 750 Lei. *
  * livrarea gratuita se realizeaza doar in localitatile in care exista agentie FAN Courier.

- Serviciu de Curierat la nivel National pentru restul zonelor din Romania se va asigura de Fan Courier.

 

LIVRARI PRODUSE IN AFARA TARII

SKUT.ro nu livreaza produse in afara Romaniei.

 

TERMEN DE LIVRARE
Pentru produsele existente pe stoc, termenul de livrare este de 24-48 de ore de la confirmarea telefonica a comenzii.
In cazul in care produsul dorit nu se afla pe stoc, va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon, pentru a va comunica termenul de livrare corespunzator.

 

CONDITII PENTRU RETURNAREA PRODUSELOR

Privind dreptul de unilateral al consumatorului. Art 4 al.C din OG 34/2014:
“Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice dar se poatei amâna rambursarea până cînd se primeste coletul sau pînă când clientul trimite o confirmare că a expediat coletul, luându-se în considerare data cea mai apropiată”

Puteti accesa aici un model-retragere-skut.ro

Puteti returna produsele achizitionate in termen de maxim 14 zile calendaristice de la data la care va este livrat produsul, doar daca sunt indeplinite urmatoarele conditii:

1. Produsele nu prezinta deteriorari, cauzate de manipularea incorecta. Produsele care prezinta deteriorari nu pot fi returnate;
2. Pentru a putea fi returnata, comanda dvs. trebuie sa fie insotita la returnare de toate documentele care v-au fost inmanate odata cu produsul: factura, chitanta, certificate de garantie si orice alte documente care v-au fost predate.
3. Daca nu detineti toate aceste documente, nu puteti returna produsul.
4. In cazul in care comanda Dvs. contine produse facute la comanda, aceastea nu pot fi returnate.

Cheltuielile de transport pentru returnarea produsului sunt suportate exclusiv de catre client. Clientul are obligatia de a returna produsele doar la sediul din Bucuresti, sect 2 Str. Dimitrie Pompei nr. 8 Cladirea Feper(parter)

Nu ne asumam raspunderea pentru transportul si manipularea produselor efectuate de catre client si avem dreptul de a refuza returnarea produselor care prezinta deteriorari cauzate de catre transportul si manipularea efectuate de catre client.

PROBLEME LEGATE DE COMANDA SI ALTE RECLAMATII:

Daca aveti probleme legate de o comanda care nu par a fi rezolvate prin e-mail sau cu consultantii nostri in vanzari, puteti lua legatura pentru o conciliere interna gratuita cu Laurian Sandru, prin email la adresa sesizari@skut.ro (de Luni pana Vineri in intervalul orar 09:00 – 18:00).