TERMS OF SERVICES | Close it

Logo

Cosul meu

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Ai adaugat produsul!

KIT-uri sisteme de alarma Wireless

   

Articolele de la 1 la 12 din totalul de 13

  1. 1
  2. 2
Filtre

   

Articolele de la 1 la 12 din totalul de 13

  1. 1
  2. 2
Filtre

Kit-urile pentru sisteme de alarma wireless reprezinta solutii complete pe care noi vi le  putem la dispozitie pentru protejarea locuintei dumneavoastra impotriva raufacatorilor.

Trebuie mentionat faptul ca astfel de kit-uri de alarma wirelss sunt mult mai avantajoase decat daca ati cumpara fiecare element al kit-ului separat.

Principalele caracterisitici pe care le ofera kit-urile de alarma wireless sunt urmatoarele:

– senzori detectie fara fir. Instalarea unui astfel de sistem nu mai presupune montarea de cabluri in fiecare camera din locuinta. Prin intermediul noilor tehnologii wireless se realizeaza o legatura directa intre senzor si unitatea centrala de supraveghere.

– sirena de alarmare foarte puternica;

– alarmarea prin intermediul  telefonului. Astfel de sisteme pot  fi setate sa apeleze automat anumite numere de telefon in cazul inregistrarii unor tentative de efractie.

– posibilitatea de armare / dezarmare de la distanta.  Unele sisteme de alarma wireless au in componenta lor telecomenzi ce ofera astfel de functii de la distante de pana la 100 metri.

– posibilitatea de programare de la distanta prin intermediul telefonului mobil. Astfel puteti opri sau porni alarma sonora, armarea sau dezarmarea intregului sistem de alarma etc.

Astfel de kit-uri sunt usor de montat si configurat. Daca totusi intampinati dificultati, puteti lua legatura cu departamentul nostru tehnic.