TERMS OF SERVICES | Close it

Logo

Cosul meu

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Ai adaugat produsul!

KIT-uri sisteme de alarma cablu

   

Articolele de la 1 la 12 din totalul de 48

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Filtre

   

Articolele de la 1 la 12 din totalul de 48

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Filtre

KIT-uri sisteme de alarma cablu

Un sistem de alarma este o necesitate pentru orice proprietate, indiferent de scopul acesteia: locuinta, birou sau spatiu comercial. Protectia in cazul unei proprietati dotate cu sistem de alarma in detrimentul uneia fara o astfel de dotare este inzecit mai mare si reuseste sa indeparteze hotii, sa anunte orice eveniment si sa ii ofere oricarui utilizator linistea de care are nevoie.

In cazul in care se doreste montarea unui sistem de alarma, se poate opta pentru sisteme de alarma prin cablu si prin wireless.

Sistemele de alarma prin cablu sunt dedicate indeosebi caselor particulare, birourilor si spatiilor comerciale mici si mijlocii, deoarece ofera preturi mici si protectie maxima. Acestea pot fi achizitionate sub forma de kituri, adica in varianta completa, cu tot ceea ce este necesar pentru o siguranta maxima. Kiturile de sisteme de alarma cu cablu din ultimii ani sunt foarte performante si pot sa ofere numeroase optiuni utile:

–        Zone programabile. Pot dispune de zeci de zone, programabile dupa fiecare dorinta;

–        Control de la distanta. Pot fi controlate de la foarte mare distanta prin intermediul PC-ului, chiar pot fi controlate si de pe telefonul mobil sau de pe alte dispozitive de ultima generatie;

–        Ofera acces in functie de coduri. Accesul in cladire se poate face in functie de anumite coduri, pe care proprietarii sau cei care trebuie sa intre in cladire, sa le aiba la indemana;

–        Posibilitatea de conectare cu camere de supraveghere. Se poate opta pentru sisteme de securitate hibrid, care sa implice atat alarma cat si camere de supraveghere. In felul acesta se asigura protectie 100% si un control eficient asupra zonei protejate.

In conditiile in care optiunile pentru kituri de sisteme de alarma sunt extrem de multe, va recomandam sa ne cereti parerea in momentul in care doriti sa faceti o astfel de achizitie. In felul acesta va putem oferi sfaturi, in asa fel incat sa va puteti bucura de un sistem de alarma de cea mai buna calitate, care sa se potriveasca perfect cu ceea ce aveti nevoie.