TERMS OF SERVICES | Close it

Logo

Cosul meu

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Ai adaugat produsul!

KIT-uri control acces

   

2 Articol(e)

Filtre

   

2 Articol(e)

Filtre

KIT-uri control acces

In cladirile in care este circulatie mare, precum blocurile de apartamente, cladirile de birouri, bancile sau alte astfel de institutii, un kit de control acces este indispensabil, deoarece ofera siguranta maxima, ofera control asupra tuturor persoanelor care intra si ies din cladire si impreuna cu un sistem de supraveghere video poate sa fie solutia perfecta pentru protectie.

Kiturile de control acces se moteaza pe toate usile de acces ale institutiei si au beneficiul de a oferii detalii despre fiecare persoana care intra in cladire. In general, acestea trebuie sa fie conectate la un PC si dispun de softuri care genereaza rapoarte in legatura cu tot ceea ce se intampla in zonele de intrare.

Pentru o flexibilitate maxima, kit-urile de control acces ofera chei pentru toate persoanele care au libertatea sa intre ori de cate ori doresc in cladire. Numarul de chei poate sa fie foarte mare, ajungand chiar si la cateva mii. De asemenea, mai exista posibilitatea intrarii pe baza de cod, solutie  la fel de buna, deoarece se poate oferi codul tuturor celor care au dreptul sa intre in cladire.

Alegerea unui astfel de kit poate sa fie destul de dificila, motiv pentru care, in cazul in care sunteti in cautarea unei metode de control acces, va stam la dispozitie cu informatii si sfaturi.