TERMS OF SERVICES | Close it

Logo

Cosul meu

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Ai adaugat produsul!

KIT-uri CCTV

Nu exista produse conform criteriilor selectate.

Sisteme de supraveghere video – KIT-uri CCTV 

Un Kit CCTV este un sistem complet de supraveghere video. In general, un sistem de supraveghere este compus din toate componentele necesare unei supravegheri de cea mai buna calitate, incepand cu camerele de supraveghere video si terminand cu DVR-ul si uneori chiar si cu Hdd-ul necesar pentru stocarea imaginilor surprinse pe camerele de supraveghere.

Sistemele de supraveghere video pot fi foarte variate si pot fi dedicate atat supravegherii video de interior cat si supravegherii de exterior.

Calitatea DVR-ului, dar si calitatea camerelor decid cat de bine este realizata supravegherea. Unele Dvr-uri pot fi accesate de la mare distanta, cu ajutorul conexiunii la internet si pot sa ofere imagini chiar si pe dispozitive de ultima generatie, cum ar fi telefoanele mobile sau tablete.

In ceea ce priveste camerele, acestea sunt foarte variate. Daca cele de interior nu necesita dotari speciale, fiind suficienta o imagine de buna calitate, cele exterioare au nevoie de carcase rezistente la intemperii, de posibilitatea oferirii unei imagini foarte clare, care sa poata fi preluata de la zeci de metri distanta si uneori chiar si de infrarosu, pentru a se putea urmari imagini preluate pe timp de noapte.

Daca aveti nevoie de un sistem supraveghere video pentru casa sau pentru supravegherea afacerii dumneavoastra, va stam la dispozitie cu ultimele noutati din domeniu, cu sfaturi si mai ales cu kit-uri CCTV la preturi excelente.