TERMS OF SERVICES | Close it

Logo

Cosul meu

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Ai adaugat produsul!

KIT-uri CCTV IP

Nu exista produse conform criteriilor selectate.

Kituri CCTV IP 

Kiturile CCTV IP sunt ansambluri complexe, construite dintr-un anumit numar de camere de supraveghere IP si un NVR, cu rolul de a oferi supraveghere de cea mai buna calitate in diverse locuri de interes.

CCTV reprezinta un circuit inchis de televiziune, adica este practic o retea de camere si de monitoare conectate intre ele, pentru a transmite imagini din zonele supravegheate. Spre deosebire de sistemele de supraveghere analog, cele IP ofera mult mai multe avantaje, cel mai mare fiind faptul ca pot oferi imagini direct prin Internet Protocol, ceea ce inseamna flexibilitate maxima. Practic, tot sistemul poate fi controlat cu usurinta de la mare distanta, direct de pe laptop, telefon sau tableta iar camerele pot fi urmarite de pe orice dispozitiv care dispune de o conexiune online.

Camerele dintr-un astfel de kit pot sa fie dedicate atat mediului extern, cat si interiorului. Evident, cele de exterior sunt mai rezistente, atat in ceea ce priveste temperatura la care functioneaza, cat si in ceea ce priveste constructia.Cele pentru exterior pot rezista la temperaturi cuprinse intre -50 si +60 de grade Celsius in functie de camera. Unele au o constructie extrem de rezistenta pentru a face fata inclusiv vandalismelor.

In cazul in care este nevoie, se poate opta pentru camere cu port infrarosu, pentru o filmare de buna calitate inclusiv pe timp de noapte si pentru diverse variante de lentile, pentru imbunatatirea calitatii imaginilor. Camere cu tehnologie IR (infrarosu) sunt de mai multe tipuri si au raze diferite de actiune. Cele accesibile au o raza mica de filmare, iar cele mai scumpe pot filma si pe distante de 100 de metri. Si tehnologie difera, astfel ca in functie de preferintele dvs, puteti opta pentru camere cu mai multe LED-uri IR sau cu un singur LED dar poate puternic. Calitatea imaginii difera.

Camerele IP dispun de foarte multe functii care va pot ajuta sa descoperiti informatii suplimentare. Multe dintre acestea dispun de microfon integrat sau de posibilitatea de a monta unul. In plus, datorita flexibilitatii oferita de tehnologia IP, unele camere se pot misca. Aceste camere se numesc PTZ si inseamna ca se pot inclina in fata sau in spate si se pot roti. Majoritatea sunt capabile si de zoom optic. Toate aceste setari se pot realiza de la distanta de pe telefon sau calculator. Puteti asculta conversatiile dintr-o camera sau puteti chiar dvs sa transmiteti un mesaj prin intermedul difuzorului din camera, daca aceasta dispune de unul.

Optiunile de kit-uri CCTV de pe piata sunt extrem de variate, motiv pentru care este indicat ca in momentul in care doriti sa optati pentru un astfel de kit sa intrebati un specialist. Sunt foarte multe informatii de care trebuie sa tineti cont si orice greseala facuta din neatentie s-ar putea sa va coste destul de mult. Echipa noastra va sta la dispozitie atunci cand doriti sa efectuati o comanda si va ajuta cu toate informatiile tehnice.