TERMS OF SERVICES | Close it

Logo

Cosul meu

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Ai adaugat produsul!

KIT-uri CCTV analogice

Nu exista produse conform criteriilor selectate.

Kit-uri CCTV analogice

Kit-urile CCTV analogice sunt ansambluri de camere si DVR-uri care asigura supravegherea corecta a unei case, a unei incaperi sau chiar a unui spatiu foarte mare. Kiturile analogice pun la dispozitia utilizatorilor camere analogice, care spre deosebire de cele IP, transmit semnalul video prin cablu, direct catre DVR-ul central, unde sunt preluate si prelucrate imaginile de la absolut toate camerele.Informatia este stocata pe un HDD montat in interiorul DVR-ului, HDD care NU vine in nici un DVR. Se achizitioneaza separat.

Un kit analogic este construit in general dintr-un DVR Standalone de mai multe canale, camere analogice si uneori din anumite accesorii, precum HDD-uri pentru stocarea informatiilor.HDD-ul este necesar doar daca doriti sa stocati informatia. Daca scopul dvs nu este sa stocati ci doar sa vedeti imaginea in timp real, atunci nu aveti nevoie de un HDD. Insa nu puteti nici derula imaginile daca nu aveti un HDD.

Camerele dintr-un sistem supraveghere analogic pot fi folosite atat in interior cat si in exterior, diferenta dintre cele 2 categorii constand in constructia camerei. Cele de exterior sunt construite in general, in asa fel incat sa reziste la precipitatii, temperaturi extreme, vandalism, in timp ce camerele de interior sunt mai fragile, insa ofera aceeasi calitate a imaginilor.Camere de interior nu sunt concepute sa reziste la temperaturi foarte mari, umezeala sau socuri.

In momentul in care alegeti un kit CCTV analogic trebuie sa tineti cont de foarte multe aspecte. Specificatiile acestor sisteme sunt extrem de multe si va pot induce in eroare. Cele mai importante aspecte de care trebuie sa tineti cont sunt: daca dispune de infrarosu, daca lentila este fixa sau varifocala, raza infrarosu si destinatie ei. Camere cu o raza mare a LED-urilor IR va pot oferi imagini clare pe timp de noapte pana la distante foarte mari in functie de modelul camerei. Cele cu lentila varifocala va ajuta sa faceti zoom manual si sa va apropiati de subiect cat mai mult.

Un lucru foarte important atunci cand va decideti pentru un astfel de kit, este distanta de montare a camerelor. Trebuie sa va informati cu atentie la distanta de montaj. Camerele de supraveghere au cabluri foarte scurte si in toate cazurile se folosesc adaptoare si cabluri mai lungi. Fiti cu bagare de seama atunci cand le comandati. Masurati cu atentie distanta si cumparati cablurile de care aveti nevoie.

In plus, fiti siguri ca aveti toate mufele necesare pentru conectare. Daca nu stiti de ce mufe aveti nevoie, colegii care va vor prelua comanda va vor putea ajuta daca le oferiti toate detaliile. Toate cablurile si mufele se achiztioneaza separat.

Intrebati operatorul telefonic despre modalitatea de alimentare a camerelor. Multe dintre ele nu vin cu alimentator la pachet. Aflati inainte daca dispun sau nu de alimentator.