TERMS OF SERVICES | Close it

Logo

Cosul meu

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Ai adaugat produsul!

Interfoane

   

Articolele de la 1 la 12 din totalul de 18

  1. 1
  2. 2
Filtre

   

Articolele de la 1 la 12 din totalul de 18

  1. 1
  2. 2
Filtre

Interfoane

Interfonul a devenit de mult timp o dotare standard pentru aproape mai toate tipurile de constructii, de la blocuri de locuinte, la vile sau sedii de firme, iar asta datorita plusului de siguranta, practicalitatii si usurintei de utilizare. Odata cu evolutia tehnologiei in domeniu, sistemele de interfoane au inceput sa devina din ce in ce mai complexe iar varietatea de modele disponibile pe piata din ce in ce mai bogata. De la interfoanele clasice la cele wireless sau video, materialele din care interfoanele sunt construite si functiile cu care acestea sunt prevazute devin din ce in ce mai complexe, insa utilitatea principala ramane aceeasi: unul dintre cele mai practice, ieftine si usor de montat sisteme de siguranta pentru locuinte si sedii, dar si o modalitate de comunicare fara costuri suplimentare in interiorul companiilor.

Beneficiile instalarii unui sistem de interfon

Cele mai cunoscute sisteme de interfoane in momentul actual sunt cele instalate in majoritatea scarilor de bloc, cu scopuri de siguranta. Eficienta acestora este demonstrata, sistemele crescand rapid in popularitate si echipand tot mai multe imobile.

Siguranta – Primul si cel mai important avantaj oferit de instalarea unui sistem de interfoane exterior este siguranta. Interfoanele exterioare sunt cele care se monteaza in la intrare in bloc, vila sau casa. Acestea sunt extrem de practice, facand legatura intre casa sau apartament cu exteriorul acestora astfel incat proprietarul sa poata confirma identitatea persoanei aflate la usa inainte de a deschide. Interfoanele clasice permit comunicarea prin sistem tip telefon, proprietarul putand alege daca sa permita sau nu accesul in functie de scurta conversatie purtata.

Practicalitate – Interfoanele sunt echipate cu butoane pentru permiterea accesului in incinta de la distanta. Acest lucru inseamna ca persoanele care aleg sa isi instaleze sistemul cu interfon nu mai trebuie sa se deplaseze la poarta ori de cate ori au un vizitator. Sistemul este in mod special eficient pentru vilele cu curte mare sau cu mai multe apartamente, dar si pentru sediile de firme ce impart aceeasi cladire cu alte companii.

Comunicare – Interfoanele pentru interior se instaleaza in interiorul unei cladiri facilitand comunicarea intre diversele departamente ale unei companii, spre exemplu. Ele pot servi la fel de bine in interiorul unei vile cu mai multe camere sau mai multe apartamente ocupate de aceeasi familie. Avantajul principal al acestei tehnologii este faptul ca singurul cost este acela al instalarii, mai departe apelurile nefiind taxate, acestea constituind o retea interna cu circuit inchis.