TERMS OF SERVICES | Close it

Logo

Cosul meu

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Ai adaugat produsul!

HDD intern

   

11 Articol(e)

Filtre

   

11 Articol(e)

Filtre

HDD-uri

Un sistem de supraveghere video trebuie sa dispuna de HDD-uri de cea mai buna calitate, cu o capacitate de stocare mare si cu specificatii solide. Pentru a putea inregistra imagini pe o perioada lunga de timp, asigura-te ca achizitionezi un HDD cu capacitate de minim 500 GB. In cazul in care ai un sistem de supraveghere mare, exista variante mult mai mari, de pana la 4 TB.

 

Ce altceva conteaza la un HDD in afara de capacitate?

Exista mai multe detalii de care trebuie sa tii cont atunci cand achizitionezi un HDD:

  • Interfata acestuia.Interfata de conectare a HDD-ului la placa de baza a DVR-ului sau NVR-ului pe care este folosit. Cea mai moderna interfata este SATA, insa de-a lungul timpului au existat mai multe solutii in acest sens.
  • Capacitatea Bufferului. Bufferul este o memorie care stocheaza temporar informatii greu de procesat de catre procesorul dispozitivului central al camerei. De regula, capacitatea bufferelor se situeaza intre 16 si 64 Mb.
  • Viteza de transfer. Un alt element cu o importanta mare la alegerea unui HDD este viteza de transfer. Exista viteze de transfer uriase, de pana la 6 Gbps.
  • Dimensiunile HDD-ului. Nu neglija dimensiunea HDD-ului pe care il cumperi, asigurandu-te ca acesta incape in spatiul destinat lui, din DVR.

 

Iti oferim HDD-uri de cea mai buna calitate, cu capacitate de pana la 4TB, care pot sa stocheze aproape instant toate imaginile filmate de camerele de supraveghere pe care il detii. Acestea dispun de garantie mare, de un suport tehnic de cea mai buna calitate, atat inaintea, cat si dupa vanzare si de specificatii de ultima generatie.