TERMS OF SERVICES | Close it

Logo

Cosul meu

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Ai adaugat produsul!

Electromagneti

   

Articolele de la 1 la 12 din totalul de 65

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filtre

   

Articolele de la 1 la 12 din totalul de 65

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filtre

Electromagneti

Electromagnetii sunt elemente extrem de necesare atunci cand vine vorba despre un sistem de control acces, deoarece sunt controlati electronic si ofera o solutie deosebit de eficienta pentru inchiderea cailor de acces. Faptul ca pot fi controlati electronic ii face sa poata fi controlati de la distanta, de catre cei care pot oferi accesul in cladire sau in spatiul dotat cu un astfel de sistem.

Alegerea electromagnetilor trebuie sa fie facuta cu grija, deoarece acestia trebuie sa reziste foarte mult si sa isi faca treaba perfect.

Unul dintre cele mai importante criterii de care trebuie sa se tina cont, este forta de retentie a electromagnetului. Acesta poate avea forte de pana la cateva sute de kg, ceea ce este indicat mai ales in cazul locatiilor ce necesita protectie maxima.

De asemenea, conteaza ca electromagnetul sa fie compatibil cu Yala si cu sistemul pe care se monteaza, sa consume cat mai putin curent electric si sa fie construit dintr-un material rezistent.

Va stam la dispozitie pentru orice intrebare sau nelamurire pe care o aveti in legatura cu electromagnetii, cu utilitatea lor si cu modul in care puteti achizitiona cei mau buni electromagneti pentru sistemul dumneavoastra de control acces.