TERMS OF SERVICES | Close it

Logo

Cosul meu

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Ai adaugat produsul!

DVR-uri Standalone

   

Articolele de la 1 la 12 din totalul de 82

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filtre

   

Articolele de la 1 la 12 din totalul de 82

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filtre

DVR-uri standalone de 4,8,16 sau 32 canale

Alegerea DVR-ului pentru sistemul de supraveghere video, indiferent ca este vorba de un sistem pentru uz rezidential sau unul pentru uz comercial, este una dintre cele mai importante decizii ce afecteaza calitatea si eficienta intregului sistem. DVR-urile Stand Alone sunt unitati ce nu au nevoie de componente aditionale precum un computer sau laptop si sunt disponibile in diverse variante pornind de la DVR 4 canale si ajungand pana la modele de DVR 32 de canale, in functie de suprafata monitorizata.

DVR-ul este piesa centrala a intregului sistem de monitorizare, acesta coordonand toate functiile partilor componente, transmitand imaginea in timp real si inregistrand imaginile in format video digital. Modelele de DVR-uri stand alone sunt preferabile deoarece functioneaza independent fara a depinde de alte echipamente. Asa cum sugereaza si numele, DVR-ul stand alone indeplineste toate functiile de control necesare sistemului instalat, neavand nevoie de conexiune la internet (doar in cazul in care se doreste monitorizarea de la distanta) si functionand cu un software dedicat acestui scop, ce este livrat in pachetul fiecarui produs comandat.

Spre deosebire de NVR (network video recorder) necesar pentru camerele IP, DVR-ul este mult mai usor de protejat impotriva atacurilor cibernetice de orice fel si nu este predispus unor probleme neasteptate in cazul in care conexiunea la internet este pierduta pentru un motiv sau altul.

Avantajul acestor sisteme stand alone fata de cele ce se bazeaza pe computer si conexiune la internet este faptul ca ele sunt supraspecializate, procesorul fiind dedicat procesarii imaginilor in formatul digital ce este stocat si/sau transmis live pe monitor. Este un tip de computer care serveste o singura functie si anume utilitatea CODEC (Compresie/Decompresie) pentru a crea imagini video digitale ce ocupa cat mai putin spatiu de stocare fara a pierde din calitatea imaginii.

Un DVR 8 canale va continua sa inregistreze imaginile de pe toate cele 8 camere pana cand HDD-ul este plin. Avand in vedere faptul ca in momentul actual tehnologia permite HDD-uri de pana la 8 TB si chiar mai mari, se formeaza o arhiva de imagini ce pot fi verificate oricand retrospectiv si pot fi inclusiv stocate pe DVD-uri sau HDD-uri externe special folosite pentru arhivare. In cazul in care DVR-ul stand alone detecteaza un HDD plin, acesta va incepe automat sa copieze imaginile cele mai noi peste cele mai vechi inregistrate.

Un sistem DVR 16 canale spre exemplu poate transmite imagini de la 16 camere amplasate in pozitii diferite catre monitorul la care este conectat DVR-ul. Este un sistem extrem de util in mod special datorita faptului ca acesta poate fi amplasat oriunde, avand nevoie doar de o sursa de curent, iar datorita lipsei unei conexiuni la internet, este mult mai greu ca sistemul sa fie compromis in mod intentionat de virusi sau hackeri.

In materie de preturi DVR, totul depinde in principal de numarul de canale disponibile, insa fiecare model are acelasi set de optiuni menite pentru a controla camerele de supraveghere din sistem astfel incat sa poata fi monitorizate in permanenta de un anagajat insarcinat cu securitatea, dar poate functiona si fara supraveghere, continuand sa inregistreze imaginile astfel incat acestea sa poata fi vizionate doar in caz de nevoie.

Cuvinte de cautare: dvr ieftin, dvr standalone, dvr Dahua