TERMS OF SERVICES | Close it

Logo

Cosul meu

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Ai adaugat produsul!

Incendiu

   

Articolele de la 1 la 10 din totalul de 164

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Filtre
 1. Soclu pentru detector adresabil TELETEK B124

  Soclu compatibil cu detectoarele de incendiu adresabil pentru centralele Teletek IRIS


  Caracteristici


  Compatibilitate

  SensoIRIS T110/ T110IS, SensoIRIS S130/ S130IS, SensoIRIS M140/ M140IS

  Sistem de contact

  Fiabil

  Posibilitatea de blocare a detectorului de soclu

  Da

  Lucreaza cu gama de detectori

  SensoIRIS

  Temperatura de operare

  de la -10°C la +60°C

  Greutate

  15 g

  Dimensiuni

  103x14,4 mm

  11,00 RON TVA inclus
 2. Detector de fum adresabil TELETEK S130IS

  Detector de fum adresabil util pentru sistemele de alarma de incendiu, suporta protoculul de comunicare TTE si este alimentat din panou si se controleaza prin protocolul de comunicare. Are LED-uri de status cu vizibilitate la 360 de grade si se alimenteaza la 15-30V. Suprafata de protectie este de 120Mp si se instaleaza la 16 metri maxim. Are soclu B124 si izolator inclus.

  Caracteristici

   

   

  Soclu

  B124

  Suprafata protectie

  120Mp

  Inaltime instalare

  16m

  LED-uri

  da

  Comunicare

  TTE

   

  117,00 RON TVA inclus
 3. Buton de incendiu adresabil TELETEK MCP150

  Butonul de incendiu adresabil TELETEK MCP150 este compatibil cu centrala IRIS 1L LIGHT, acesta are un element de plastic, care poate fi detasabil si un LED rosu pentru indicarea alarmei.


  Caracteristici


  Indicatie LED

  Da, pentru eveniment alarma de incendiu

  Suport protocol

  TTE

  Compatibil

  IRIS 1L LIGHT

  Modul izolator incorporat

  Da

  Dimensiuni

  90x90x57mm

  Greutate

  175g

  118,00 RON TVA inclus
 4. Sirena adresabila TELETEK SensoIRIS WSST IS

  Sirena adresabila cu flash de tip VAD si culoare alba, se utilizeaza in locatiile cu zgomot de peste 90dB sau unde sunt situate persoane cu deficiente de auz. Are doua nivele acustice de 80dB si 92dB selectabile din program, 32 de tonalitati diferite si se monteaza pe soclu B124, dar acesta nu este inclus in pachet. Are protectie izolatoare la bucla.
  173,85 RON TVA inclus
 5. Cablu incendiu E90 JHSTH 2x2x0.8

  Cablul incendiu E90 JHSTH 2x2x0.8 are la interior 4 fire de cupru masiv acoperite in totalitate cu staniu. Mai mult decat atat, cablul E90 JHSTH 2x2x0.8 dispune de folie pvc, ecran din folie laminata de aluminiu si manta ignifuga.

  Pretul este valabil pentru o rola de 100 m.

  Caracteristici

   

   

  Temperatura de lucru

  -30 gradeC -  +180 grade C

  Raza de curbura

  15 x diametrul cablului 

  Atenuare

   1.1dB/km

   

  290,00 RON TVA inclus
 6. Centrala de incendiu adresabila TELETEK SIMPO

  Centrala adresabila Teletek SIMPO cu 1 bucla expandabila la 2 bucle, este o solutie ideala pentru sistemele de incendiu mici de maxim 16 zone cu 250 de detectori pe bucla. Are un display LCD unde se poate vedea starea sistemului si indicatori LED pentru status. Poate retine 10.000 de evenimente, se pot conecta pana la 32 de centrale simultan, are 3 intrari, 7 iesiri, releu de monitorizare si 4 iesiri programabile 230V/10A.

  Caracteristici

   

   

  Bucle

  1

  Zone

  16

  Detectori

  250 max

  Display

  LCD

  LED-uri

  pentru status

  Memorie

  10.000 evenimente

  Intrari

  3

  Iesiri

  4

   

  1.688,88 RON TVA inclus
 7. Extensie 1 bucla pentru centrala IRIS TELETEK LOOP EXPANDER IRIS TTE

  Extensie pentru centralele TELETEK SIMPO de la o bucla la 2 bucle, 250 de elemente pe bucla, maxim 2 bucle per centrala.
  795,00 RON TVA inclus
 8. Sirena de incendiu conventionala cu flash exterior UNIPOS SB112F

  Sirena de incendiu conventionala cu flax exterior, are o carcasa rosie pentru a iesi in evidenta, putere acustica de 110db si alimentare de 12-30vdc.

   

  Caracteristici

   

   

  Carcasa 

  metalica, rosie

  Tensiune alimentare

  12-30 Vdc

  Putere acustica

  110 dB

   

  233,00 RON TVA inclus
 9. Sirena conventionala de incendiu pentru interior TELETEK VALKYRIE CSB

  Sirena de incendiu pentru interior cu flash, contine soclu, montare aparenta, 4 tonuri programabile si alimentare 17-30V.
  135,00 RON TVA inclus
 10. Sirena de incendiu pentru interior TELETEK VALKYRIE CS

  Sirena de interior de incendiu de culoare rosie, contine soclu, montare aparenta, 4 tonuri programabile, alimentare 17-30V, 110dB. Protectie IP21C, certificare EN54-3, CPR, DoP-CE.
  79,00 RON TVA inclus

   

Articolele de la 1 la 10 din totalul de 164

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Filtre

Detectie incendiu

Alegerea unei solutii pentru detectarea incendiului este o decizie deosebit de buna, care poate sa salveze bunuri si chiar vieti, in momente imprevizibile care implica foc. Daca te bazezi pe ideea „ Mie nu mi se poate intampla” , s-ar putea sa ai anumite surprize, motiv pentru care, cel mai bine este sa fii cat mai prudent si sa iti asiguri casa cu cat mai multe elemente de siguranta.

Printre aceste elemente de siguranta, detectoarele de incendiu joaca un rol deosebit de important, deoarece te pot salva si iti pot da un timp de reactie semnificativ in momentul in care un incendiu este declansat.

Motivele pentru care ar trebui sa apelezi la un detector de incendiu sunt evidente, insa le accentuam pentru a evidentia importanta lor :

–        Te ajuta sa eviti pagube majore. Un incendiu care nu este oprit la timp poate sa produca pagube substantiale, atat material cat si uman. Acestea pot fi evitate cu ajutorul unui detector de incendiu, deoarece acesta descopera riscul de incendii in faza incipita si alarmeaza persoanele din jur;

–        Ofera siguranta. Siguranta fizica si psihica este foarte importanta pentru majoritatea oamenilor. Atata timp cat cladirea unde lucrezi sau unde locuiesti este dotata cu detectoare de incendii, poti sa stai mult mai linistit si sa te bucuri de viata fara a te gandi la consecintele pe care le-ar avea un accident;

–        Nu sunt costisitoare. Un sistem pentru detectarea incendiului este destul de ieftin, putand sa fie achizitionat de aproape orice persoana.

Cum functioneaza detectoarele de incendii?

Ceea ce face un astfel de detector, este sa verifice frecvent aerul pentru urme de fum si de particule produse de foc. Exista doua tipuri majore de detectoare de incendii: Fotoelectrice si ionice. Cele ionice sunt mai ieftine, insa detecteaza doar focul deja existent, in timp ce detectoarele fotoelectrice, desi sunt ceva mai scumpe, pot detecta focul mocnit si fumul, putand sa faca cu usurinta diferenta intre aburii de la baie si de la mancare si fumul produs de un incendiu. Din acest motiv, detectoarele fotoelectrice sunt mult mai indicate, mai ales daca urmeaza a fi montate in bai sau in bucatarie.

Modalitatea de atentionare este foarte simplu. Practic, in momentul in care detecteaza fum, detectoarele pornesc semnale sonore care atrag atentia celui care este in locuinta.

In ultima vreme, detectoarele de fum au cunoscut o puternica dezvoltare datorita tehnologiei, in asa fel incat, odata ce au detectat fum, pot apela direct la pompieri. Aceasta functie este deosebit de utila, mai ales in cazurile in care posesorii cladirii dotate cu detectoare nu sunt acasa.