TERMS OF SERVICES | Close it

Logo

Cosul meu

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Ai adaugat produsul!

Despre noi:

 SKUT.ro este un magazin online infiintat in anul 2014, insa cu o experienta in spate de mai bine de 20 de ani, fiind componenta online a unui business cu vechime in domeniu.  Ideea acestui magazin a pornit atunci cand o echipa de oameni pasionati din domeniul securitatii si CCTV-ului, cu peste 20 de ani de experienta in spate,  s-a intalnit cu alta echipa de oameni la fel de pasionati de marketing.

Astfel, prin fuziunea celor doua tabere a luat nastere SKUT.ro, un magazin cu planuri indraznete care doreste sa ofere servicii de inalta calitate, produse profesionale de ultima generatie si preturi atractive.

Datorita oamenilor cu experienta din spatele SKUT.ro, magazinul se bucura in fiecare an de cresteri foarte mari. Din 2014 si pana in prezent, cresterea anuala a fost de 100%.  Feedback-ul pozitiv primit de la clienti si planurile bine structurate ce au fost aplicate in decursul anilor, au ajutat in cresterea si dezvoltarea magazinului.

Gama larga de produse este un factor important, fiind unul din principalele motive pentru care Skut.ro este un jucator important pe piata. In oferta magazinului veti putea gasi: camere de supraveghere , DVR-uri & NVR-uri Standalone, interfoane, videointerfoane, sisteme de control acces, sisteme pentru detectie incendiu,  sisteme de alarma, automatizari etc. 

Echipa SKUT.ro formata din oameni tineri si cu mult devotament, este pregatita sa iti ofere ajutorul necesar in orice moment, fie ca ai nevoie de consultanta in alegerea unui produs, fie daca ai probleme tehnice. 

 

Echipa SKUT.ro:

 

 

 

 

Cum ne poti contacta:

 

- Telefonic la numerele de telefon:

  • 0723 344 844


- Email: