TERMS OF SERVICES | Close it

Logo

Cosul meu

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Ai adaugat produsul!

Culisante

Nu exista produse conform criteriilor selectate.

Automatizarea portilor culisante, avantajul portilor culisante il constituie faptul ca acestea ocupa un spatiu destul de mic, dar si alte avantaje cum ar fi o utilizare mai usoara, o durata de viata mai mare si un confort sporti al persoanei care o actionaza.

Pentru automatizarea portilor culisante este necesar un motor pentru actionarea portii, aceasta putand fi deschisa sau inchisa doar cu actionarea unui buton. Motorul are dimensiuni reduse si nu ocupa foarte mult spatiu, ceea ce este un real avantaj.

Motoarele pentru automatizarea portilor culisante pot fi distincte in functie de greutatea portii. Un model de motor poate fi destinat portilor rezidentiale, acestea putand deschide porti cu o greutate intre 300 si 600 de kilograme, un al tip de motor este pentru portile industriale cu o greutate intre 1500 si 2200 Kg

Pentru securizarea portilor se monteaza un sistem de fotocelule ce impiedica inchiderea portii peste o persoana sau un vehicul.

Automatizarea portilor culisante este apreciata pentru carcteristica lor performanta dar si fiabilitate.

Functionarea pe orice timp de vreme a portilor culisante il reprezinta cel mai mare beneficiu pe care il aduc automatizarile unei familii. Acestea micsoreaza efortul depus de o persoana pentru deschiderea manuala a usilor mai ales in timpul iernii sau cand vremea este nefavorabila. Printr-o simpla apasare de buton sau prin intermediul unei telecomenzi sau a unei cartele de proximitate acestea se deschid automat.