TERMS OF SERVICES | Close it

Logo

Cosul meu

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Ai adaugat produsul!

Control acces

   

Articolele de la 1 la 12 din totalul de 247

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filtre

   

Articolele de la 1 la 12 din totalul de 247

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filtre

Control Acces

Sistemele de control acces ofera numeroase beneficii, atat pentru persoanele fizice cat si pentru persoanele juridice si reusesc sa reprezinte solutii extrem de bune pentru securizarea unui spatiu de o importanta mare sau foarte mare.

Un sistem de control acces permite restrictionarea, monitorizarea si directionarea traficului de persoane sau de automobile catre o locatie sau dinspre o locatie. In general, la sistemele de control acces apeleaza cei care administreaza spatii circulate sau zone in care trebuie sa intre doar persoanele autorizate.

Instaland un astfel de sistem se pot evita numeroase probleme cauzate de accesul persoanelor neautorizate.

Piata sistemelor de control acces este in continua crestere si dispune de foarte multe variante de sisteme, mulate perfect pe problemele utilizatorilor:

–        Sisteme de acces in cladiri, diferentiate de modul in care se face accesul. Acesta se poate face pe baza de cartela, pe baza de cheie sau mai nou, chiar pe baza de recunoastere faciala sau de recunoastere a amprentelor;

–        Sistemele de acces auto, realizate tot pe baza de cartela. Aceste sisteme sunt folosite indeosebi in parcarile cu plata sau in parcarile private, unde nu se doreste accesul masinilor neautorizate;

–        Sisteme de acces in locuri interzise publicului larg. Camerele din spitale sau din diverse sedii mari, unde sunt tinute cele mai importante informatii, trebuie sa fie protejate cu ajutorul unui sistem de acces, in asa fel incat persoanele neautorizate sa stea departe de acestea.

Sistemele de acces pot oferi si monitorizare pentru intrarile in spatiile protejate. Aceasta monitorizare poate fi video sau audio si poate sa fie accesata fie de o singura persoane, fie de toti locuitorii sau toti lucratorii spatiului respectiv.

Tinand cont de faptul ca varietatea de sisteme de acces este foarte mare, va asteptam cu intrebari si nelamuriri, in cazul in care doriti un astfel de sistem si nu stiti pentru ce anume sa optati.