TERMS OF SERVICES | Close it

Logo

Cosul meu

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Ai adaugat produsul!

Centrale de alarma

   

Articolele de la 1 la 12 din totalul de 26

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Filtre

   

Articolele de la 1 la 12 din totalul de 26

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Filtre

Centrale – reprezintă echipamentele unde se centralizează toate informațiile venite de la detectorii sistemului și restul echipamentelor, pe baza acestor informații centrala decide starea de alarmare, declanșând alarma optică și/sau acustică, trimite mesaje către dispeceratul antiefracție sau către telefoane mobile dacă este cazul.Deasemenea centrala permite memorarea evenimentelor apărute (alarme, sabotaje, intrări, ieșiri, etc) pentru consultarea ulterioară.

Principala conditie in alegerea unei centrale de alarma, este aceea de a cunoaste numarul de camere pe care doriti sa le protejati, numarul de geamuri si de usi. In functie de acestea se alege o centrala cu un numar de zone egal cu numarul de camere / geamuri pe care le asigurati.

Se pot pune si mai multe echipamente pe o singura zona, dar recomandat este sa nu se instaleze decat cel mult 2 detectori, astfel in caz de efractie veti sti prin ce parte a imobilului s-a actionat. Un alt aspect important in alegerea unei centrale de alarma o reprezinta numarul de partitii . Partitia reprezinta adunarea a mai uneia sau mai multor zone din sistem si creerea unui subsistem al centralei, astfel incat daca se doreste se poate arma / dezarma decat o parte a sistemului dvs. de alarma.

De exemplu atunci cand aveti o locuinta cu 2 etaje, centrala de alarma se poate imparti in 2 partitii, cate una pentru fiecare etaj, astfel pe timpul noptii puteti arma parterul, iar la etaj se poate misca fara a se declansa sistemul de alarma.